LEGO 71031 Minifigures Marvel Studios

Gør en fan af superhelte glad med cool samlerminifigurer!

lego 71031 minifigures marvel studios
  • 10 Dele
  • LEGO Minifigurer Tema
  • 71031 SKU

Flere utrolige figurer! Saml, udstil eller sæt gang i endeløse lege med de superseje LEGO® Minifigures lykkeposer fra serien Marvel Studios (71031). En suveræn lille gaveidé til børn og fans i alle aldre. Hvad er der i posen? 1 ud af 12 unikke minifigurer, der kan bygges, samt 1 eller flere stykker tilbehør. En perfekt tilføjelse …

Læs mere...

Priser LEGO 71031 Minifigures Marvel Studios

Lego.com LEGO.com 30 kr Se

Se flere LEGO Minifigurer sæt

Beskrivelse LEGO 71031 Minifigures Marvel Studios

  • Flere utrolige figurer! Saml, udstil eller sæt gang i endeløse lege med de superseje LEGO Minifigures lykkeposer fra serien Marvel Studios (71031). En suveræn lille gaveidé til børn og fans i alle aldre.
  • Hvad er der i posen? 1 ud af 12 unikke minifigurer, der kan bygges, samt 1 eller flere stykker tilbehør. En perfekt tilføjelse til enhver LEGO samling – kan udstilles eller give inspiration til ny leg.
  • LEGO minifigurer appellerer til alle drenge og piger fra 5 år, sætter gang i fantasien og hjælper dem med at udvikle deres kreativitet og selvtillid gennem leg på egen hånd eller sammen med venner.
  • Disse minifigurer og tilbehøret i høj kvalitet kan bygges og udkommer i "limited edition". De vil være en fantastisk ekstra gave eller "bare fordi"-overraskelse, der kan give eksisterende sæt lidt ekstra action.
  • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO komponenter kastes, klemmes, vrides, opvarmes, bøjes, ridses og strækkes for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Minifigures Marvel Studios
SKU
71031
EAN
5702016912722
UPC
673419339018
Dele
10
Tema
LEGO Minifigurer
LEGO pris
30 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.