LEGO Marios hus og Yoshi – udvidelsessæt 71367

LEGO Marios sde hus og Yoshi til gameplay og sjov rolleleg

lego 71367 marios hus og yoshi udvidelsessaet scaled
 • 205 Dele
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71367 SKU

Fans kan forbedre deres LEGO Super Mario gameplay og nyde masser af kreativ og sjov rolleleg med dette Marios hus og Yoshi – udvidelsessæt (71367). Dette samler-legetøjssæt omfatter et bygbart hus med dør, der kan åbnes, samt tag med en superstjerneblok nedenunder. Sættet er en fremragende gave til børn, der allerede har sættet Eventyr med …

Læs mere...

Priser LEGO Marios hus og Yoshi – udvidelsessæt 71367

Lego.com LEGO.com 189 kr Se
Legen.dk Legen.dk 249 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 250 kr Se

Se flere LEGO Super Mario sæt

Beskrivelse LEGO Marios hus og Yoshi – udvidelsessæt 71367

Fans kan forbedre deres LEGO Super Mario gameplay og nyde masser af kreativ og sjov rolleleg med dette Marios hus og Yoshi – udvidelsessæt (71367). Dette samler-legetøjssæt omfatter et bygbart hus med dør, der kan åbnes, samt tag med en superstjerneblok nedenunder. Sættet er en fremragende gave til børn, der allerede har sættet Eventyr med Mario – startbane (71360), og det indeholder også en hængekøje, hvor LEGO Mario (figuren medfølger ikke) kan gynges i søvn, samt legetøjsfigurer af Yoshi og goomba til at interagere med og vinde mønter.

Fantastisk app
Den gratis LEGO Super Mario app rummer seje visningsværktøjer, der kan hjælpe børn med at bygge dette modul, samt forslag til kreative måder at bygge og lege på, og den er en sikker platform, hvor børn kan dele deres kreationer.

Suveræne gaveidéer
Inspirerende LEGO Super Mario legesæt bringer en af familiens yndlingsfigurer ind i den virkelige verden. Startbanen, udvidelsessættene og powerpakkerne er sjovt LEGO gavelegetøj til kreative børn og fans, som de kan bruge til at skabe deres egne unikke udfordringer, konkurrere med venner eller spille på egen hånd.

 • Børn kan optjene digitale mønter til deres næste bane og nyde masser af sjov rolleleg, når de føjer det søde Marios hus og Yoshi – udvidelsessæt (71367) til deres LEGO Super Mario Eventyr med Mario – startbane (71360).
 • Dette samler-legetøjssæt indeholder et klodsbygget hus med en superstjerneblok under taget, der kan åbnes, samt en hængekøje og figurer af Yoshi og goomba, som LEGO Mario (figuren medfølger ikke) kan interagere med.
 • Gyng LEGO Mario (figuren medfølger ikke) i søvn i hængekøjen, få ham til at tale ved at placere ham på sin ven Yoshis specialelement, og besejr goomba'en ... dette udvidelsessæt rummer forskellige sjove måder at forbedre spillernes gameplay på.
 • Dette kreative LEGO byggesæt med 205 elementer vil være en sjov legetøjsgave til fødselsdag eller enhver anden anledning til børn fra 6 år, og det kan sætte gang i børns fantasi ved at føje en unik bane til og tilpasse deres Eventyr med Mario – startbane.
 • Dette modul er over 13 cm højt, 25 cm bredt og 17 cm dybt i sin grundform, men kan ombygges og kombineres på mange måder med startbanen og andre LEGO Super Mario udvidelsessæt.
 • Dette kreative byggelegetøj bruger ingen batterier – det kommer til live, når det kombineres med LEGO Mario figuren i startbanesættet. Sættet indeholder klar vejledning, så børn kan bygge med selvtillid.
 • Børn kan finde digital byggevejledning, seje visningsværktøjer og en sikker platform, hvor de kan dele deres idéer, på den gratis LEGO Super Mario app. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheder på LEGO.com/devicecheck.
 • De samler-egnede LEGO Super Mario legetøjsbyggesæt bringer en ikonisk figur ind i den virkelige verden og giver fans masser af muligheder for at udvide, ombygge, tilpasse og skabe nye udfordringer, de kan mestre.
 • Siden 1958 har LEGO byggeklodser levet op til branchens højeste standarder. De er robuste, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang, så der er ikke behov for en superstjernes kræfter for at bygge eller ombygge!
 • LEGO klodser og elementer bliver testet på stort set enhver tænkelig måde, så du kan være sikker på, at dette kreative legetøjsbyggesæt lever op til de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder.
 • Dette sæt har en digital byggevejledning. Nu er det nemt at følge trinnene på din mobilenhed eller downloade en PDF-udgave af den trykte byggevejledning. Klik på knappen Byggevejledninger nederst på denne side for at finde og downloade vejledningen.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Marios hus og Yoshi – udvidelsessæt
SKU
71367
EAN
5702016618464
Dele
205
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
189 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.