LEGO Toads skattejagt – udvidelsessæt 71368

Fantastisk udvidelsesst med Toad og Toadette

lego 71368 toads skattejagt udvidelsessaet scaled
 • 464 Dele
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71368 SKU

Spillere skal besejre fjender og overvinde udfordringer i Toads landsby med dette LEGO Super Mario Toads skattejagt – udvidelsessæt (71368). Sættet vil være en super gave, som børn kan føje til deres LEGO Super Mario startbane (71360), og det indeholder søde legetøjsfigurer af Toad og Toadette, 2 cheep cheep'er og en goomba. En bro samt …

Læs mere...

Priser LEGO Toads skattejagt – udvidelsessæt 71368

Legen.dk Legen.dk -8% 599 kr Se
Lego.com LEGO.com 649 kr Se

Se flere LEGO Super Mario sæt

Beskrivelse LEGO Toads skattejagt – udvidelsessæt 71368

Spillere skal besejre fjender og overvinde udfordringer i Toads landsby med dette LEGO Super Mario Toads skattejagt – udvidelsessæt (71368). Sættet vil være en super gave, som børn kan føje til deres LEGO Super Mario startbane (71360), og det indeholder søde legetøjsfigurer af Toad og Toadette, 2 cheep cheep'er og en goomba. En bro samt glidende og roterende platforme skal overvindes for at komme til 1-2-3-blokkene i Toad-husene, træet og skattekisten.

Digitalt forbedret byggeri
Der findes intuitiv Instructions PLUS-vejledning til dette sæt på den gratis LEGO Super Mario app, hvor der også er visningsværktøjer, der gør det nemmere at bygge. Der er desuden forslag til sjove, kreative måder at ombygge og lege på, og det er en sikker platform, hvor børn kan dele idéer med andre fans.

Ubegrænsede udfordringer
LEGO Super Mario samler-legetøjssæt bringer en af familiens yndlingsfigurer ind i den virkelige verden og er ideelle til konkurrencer med venner eller til at spille på egen hånd. Startbanen, udvidelsessættene og powerpakkerne rummer ubegrænsede spilmuligheder og styrker børns evner til problemløsning.

 • Børn kan føje flere populære figurer, actionklodser og sjove udfordringer til deres LEGO Super Mario Eventyr med Mario – startbane med det farverige Toads skattejagt – udvidelsessæt (71368), der kan ombygges.
 • Dette LEGO Super Mario legetøjssæt indeholder Toad-huse, et træ, skattekiste, glidende og roterende platforme og 10 actionklodser plus figurer af en goomba, 2 cheep cheep'er samt Toad og Toadette til timevis af gameplay.
 • Spillere kan hjælpe LEGO Mario (figuren medfølger ikke) med at finde 1-2-3-blokke i træet, bag døren i et af Toad-husene og i skattekisten, og hoppe på dem i den rigtige rækkefølge for at vinde digitale bonusmønter.
 • Dette LEGO legetøj med 464 elementer vil være en sjov gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til børn fra 8 år og kan inspirere dem til at bygge deres egne unikke baner, som kan føjes til deres Eventyr med Mario – startbane (71360).
 • Dette modulopbyggede legesæt er over 17 cm højt, 44 cm bredt og 41 cm dybt i sin grundform. Det kan ombygges og kombineres på mange måder med startbanen og andre udvidelsessæt.
 • Bruger ingen batterier – kombiner dette udvidelsessæt med LEGO Mario figuren fra startbanen for at give dit gameplay ekstra power.
 • Den gratis LEGO Super Mario app rummer digital byggevejledning og nyttige visningsværktøjer samt inspiration til måder at lege på og meget mere. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheder på LEGO.com/devicecheck.
 • De samler-egnede LEGO Super Mario legetøjsbyggesæt bringer en af familiens ikoniske yndlingsfigurer ind i den virkelige verden og giver fans masser af muligheder for at udvide, ombygge, tilpasse og skabe deres egne unikke udfordringer.
 • Der er ikke behov for en superstjernes kræfter til at bygge eller ombygge med LEGO klodser. Lige siden 1958 har de levet op til de højeste branchestandarder, hvilket garanterer, at de er ensartede og sikre at sætte perfekt sammen hver gang.
 • LEGO byggeklodser bliver kastet, klemt, vredet, opvarmet og grundigt analyseret, så du kan være sikker på, at dette kreative legetøjssæt lever op til de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder.
 • Dette sæt har en digital byggevejledning. Nu er det nemt at følge trinnene på din mobilenhed eller downloade en PDF-udgave af den trykte byggevejledning. Klik på knappen Byggevejledninger nederst på denne side for at finde og downloade vejledningen.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Toads skattejagt – udvidelsessæt
SKU
71368
EAN
5702016618471
Dele
464
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
649 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.