LEGO Nintendo Entertainment System 71374

Genskab Nintendo Entertainment System i LEGO stil!

lego 71374 nintendo entertainment system scaled
 • 2646 Dele
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71374 SKU

Elsker du videospil? Spillede du Super Mario Bros. da du var yngre? Eller elsker du bare en fysisk og kreativ fritidsaktivitet? I så fald er det nostalgiske LEGO modelsæt Nintendo Entertainment System (71374) perfekt til dig. Autentisk og interaktivt. Det klodsbyggede NES er spækket med realistiske detaljer, bl.a. en indføringsåbning til spilkassetten med låsefunktion og en …

Læs mere...

Priser LEGO Nintendo Entertainment System 71374

Proshop.dk Proshop.dk -16% 1 755 kr Se
LEGO.com LEGO.com 2 099 kr Se

Se flere LEGO Super Mario sæt

Beskrivelse LEGO Nintendo Entertainment System 71374

Elsker du videospil? Spillede du Super Mario Bros. da du var yngre? Eller elsker du bare en fysisk og kreativ fritidsaktivitet? I så fald er det nostalgiske LEGO modelsæt Nintendo Entertainment System (71374) perfekt til dig.

Autentisk og interaktivt
Det klodsbyggede NES er spækket med realistiske detaljer, bl.a. en indføringsåbning til spilkassetten med låsefunktion og en controller med tilslutningskabel og stik. Konsollen omfatter et bygbart retro-tv med en flad 8-bits Mario-figur på rulleskærmen samt en actionklods, som du kan scanne med LEGO Mario (figuren medfølger ikke, findes i LEGO Super Mario startbanesættet – 71360), så han reagerer på fjender, forhindringer og power-ups på skærmen ligesom i Super Mario Bros.-spillet.

Kreativt sjov
Dette unikke sæt indgår i en inspirerende samling af LEGO byggesæt til voksne, der vil være fantastiske som gaver til dig selv eller til hobbymennesker omkring dig, der nyder gør det selv-udfordringer og er stolte af at fremvise deres kreationer.

 • Genoplev nostalgiske minder, mens du bygger dette detaljerede LEGO klodsbyggede Nintendo Entertainment System (71374) og det interaktive tv i 1980'er-stil, som viser det klassiske Super Mario Bros.-spil.
 • Tv'et har en håndtagsstyret rulleskærm, og hvis du scanner actionklodsen ved at placere LEGO Mario (figuren medfølger ikke) i åbningen øverst, reagerer han på fjender, forhindringer og power-ups på skærmen.
 • Autentiske detaljer i NES-konsollen er genskabt i LEGO stil, bl.a. en controller og en indføringsåbning til den bygbare spilkassette med en realistisk låsefunktion, der vil begejstre Super Mario Bros.-fans.
 • Uanset om du engang var NES-gamer, er fan af retro-ting eller bare er på udkig efter et fordybende, sjovt og kreativt gør det selv-projekt, så du kan genoplade batterierne, er dette modelbyggesæt med 2.646 elementer ideelt til dig.
 • Det bygbare tv er over 22,5 cm højt, 23,5 cm bredt og 16 cm dybt, og sammen med NES-modellen vil det være en sej udstillingsgenstand til hjemmet eller kontoret. Det vil også være den fedeste LEGO gave til gamer-venner.
 • Bruger ingen batterier – kombiner dette legesæt med LEGO Mario figuren fra LEGO Super Mario Eventyr med Mario – startbane (71360) for at aktivere tv'ets interaktive funktioner.
 • Brugervenlig vejledning hjælper dig med at bygge med selvtillid, også selvom du er LEGO nybegynder. Der medfølger også et illustreret hæfte om skabelsen af Nintendo Entertainment System og klassiske NES-spil.
 • Dette yderst samler-egnede byggesæt til voksne indgår i en række inspirerende LEGO modelsæt, som er designet til kræsne hobbyfolk, der er på udkig efter det næste fordybende gør det selv-projekt.
 • LEGO byggeklodser lever op til de højeste branchestandarder, hvilket sikrer, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser og elementer bliver kastet, klemt, vredet, opvarmet og grundigt analyseret for at sikre, at dette unikke LEGO byggesæt lever op til de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Nintendo Entertainment System
SKU
71374
UPC
673419319560
Dele
2646
Tema
LEGO Super Mario
Alder
18+ år
LEGO pris
2 100 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.