LEGO Thwomp-angreb – udvidelsessæt 71376

Udfordrende LEGO Super Mario udvidelsesst med thwomp

lego 71376 thwomp angreb udvidelsessaet scaled
 • 393 Dele
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71376 SKU

Giv LEGO Super Mario fans en sjov udfordring med dette Thwomp-angreb – udvidelsessæt (71376). Dette samler-legetøjssæt vil være en forrygende gave, som børn kan føje til LEGO Super Mario startbanen (71360). Sættet har en glidende platform til LEGO Mario (figuren medfølger ikke, findes i startbanesættet) med 2 balance-sværhedsgrader, figurer af en thwomp og 2 lavabobler …

Læs mere...

Priser LEGO Thwomp-angreb – udvidelsessæt 71376

Lego.com LEGO.com 349 kr Se

Se flere LEGO Super Mario sæt

Beskrivelse LEGO Thwomp-angreb – udvidelsessæt 71376

Giv LEGO Super Mario fans en sjov udfordring med dette Thwomp-angreb – udvidelsessæt (71376). Dette samler-legetøjssæt vil være en forrygende gave, som børn kan føje til LEGO Super Mario startbanen (71360). Sættet har en glidende platform til LEGO Mario (figuren medfølger ikke, findes i startbanesættet) med 2 balance-sværhedsgrader, figurer af en thwomp og 2 lavabobler samt en lavaboble-vippefunktion.

Bliv digital
Gør det nemmere og sjovere at bygge dette sæt med digital Instructions PLUS-vejledning i den gratis LEGO Super Mario app, der rummer zoom-, dreje- og visningsværktøjer, forslag til kreative måder at ombygge og lege på, og som udgør en sikker platform, hvor fans kan dele idéer.

Sjov med Mario i den virkelige verden
LEGO Super Mario sæt bringer en af familiens yndlingsfigurer ind i den virkelige verden. Det modulopbyggede byggelegetøj med startbane, udvidelsessættene samt powerpakker giver fans mulighed for at skabe deres egne unikke baner og nyde timevis af gameplay i grupper eller på egen hånd.

 • Spillere skal vise deres færdigheder og undvige thwomp'en med dette udfordrende LEGO Super Mario Thwomp-angreb – udvidelsessæt (71376), som føjer en ny, sjov bane til LEGO Super Mario startbanesættet.
 • Dette LEGO Super Mario legetøjssæt rummer en glidende platform til LEGO Mario (figuren medfølger ikke, findes i startbanesættet), figurer af en thwomp og 2 lavabobler samt en stang, som thwomp'en kan glide ned ad.
 • Børn kan vælge at placere LEGO Mario enten på den knoppede del af glideplatformen eller på den glatte del for at teste sig selv yderligere og få en endnu større tilfredshed ved at gennemføre banen.
 • Dette LEGO legetøjsbyggesæt med 393 elementer vil være en sjov gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til kreative børn fra 8 år, og det vil stimulere deres fantasi til at skabe nye baner, som de kan føje til deres Eventyr med Mario – startbane (71360).
 • Dette modulopbyggede sæt er over 32,5 cm højt, 27 cm bredt og 17,5 cm dybt i sin grundform. Det kan omarrangeres og kombineres på mange måder med startbanen og andre udvidelsessæt.
 • Dette udvidelsessæt bruger ingen batterier – giv gameplayet ekstra power ved at føje det til startbanen.
 • Den gratis LEGO Super Mario app indeholder byggevejledning og inspiration til kreativt gameplay og er en sikker platform, hvor børn kan dele idéer. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheder på LEGO.com/devicecheck.
 • Samlervenligt LEGO Super Mario byggelegetøj bringer en af familiens yndlingsfigurer ind i den virkelige verden. Sættene giver fans uendeligt mange muligheder for at udvide, ombygge og tilpasse deres egne baner og derefter lære at mestre dem ved at spille i grupper eller på egen hånd.
 • Byggere behøver ikke en superstjernes kræfter for at sætte LEGO klodser sammen eller skille dem ad. LEGO klodser levet op til de højeste branchestandarder siden 1958, hvilket betyder, at de er ensartede og passer perfekt sammen hver gang.
 • LEGO byggeklodser testes og analyseres grundigt, så du kan være sikker på, at dette unikke legetøjssæt lever op til de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder.
 • Dette sæt har en digital byggevejledning. Nu er det nemt at følge trinnene på din mobilenhed eller downloade en PDF-udgave af den trykte byggevejledning. Klik på knappen Byggevejledninger nederst på denne side for at finde og downloade vejledningen.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Thwomp-angreb – udvidelsessæt
SKU
71376
EAN
5702016687194
Dele
393
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
349 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.