LEGO Eventyr med Luigi – startbane 71387

Startbane til eventyr med LEGO Luigi i den virkelige verden

lego 71387 eventyr med luigi startbane
 • 280 Dele
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71387 SKU

Introducer børn til det interaktive LEGO Super Mario univers med sættet Eventyr med Luigi – startbane (71387). Det er en fantastisk gave til trendsættende børn og indeholder en figur af LEGO Luigi, der reagerer hurtigt og tydeligt via en LCD-skærm og højttaler. Spillerne optjener digitale mønter ved at hjælpe LEGO Luigi med at gennemføre drejevippe- …

Læs mere...

Priser LEGO Eventyr med Luigi – startbane 71387

Proshop.dk Proshop.dk -37% 344 kr Se
Legen.dk Legen.dk -18% 449 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -13% 480 kr Se
LEGO.com LEGO.com 549 kr Se

Se flere LEGO Super Mario sæt

Beskrivelse LEGO Eventyr med Luigi – startbane 71387

Introducer børn til det interaktive LEGO Super Mario univers med sættet Eventyr med Luigi – startbane (71387). Det er en fantastisk gave til trendsættende børn og indeholder en figur af LEGO Luigi, der reagerer hurtigt og tydeligt via en LCD-skærm og højttaler. Spillerne optjener digitale mønter ved at hjælpe LEGO Luigi med at gennemføre drejevippe- og flyveudfordringer, mødes med Pink Yoshi og besejre Boom Boom og en knogle-goomba. De nougatbrune klodser i dette tårnmiljø udløser også forskellige reaktioner fra LEGO Luigi, og med-blokken kan spillerne få ekstra belønninger.

Kreativt sjov
Den gratis LEGO Super Mario app indeholder byggevejledninger, inspiration til nye måder at ombygge baner på og meget mere.

Uendelige muligheder
LEGO Super Mario legesæt er perfekte til samlingen og giver en ny måde at lege med ikoniske Super Mario-figurer i den virkelige verden på. Startbaner, udvidelsessæt samt powerpakker kan kombineres på utallige måder, så fans kan bygge deres egne baner.

 • Introducer Super Mario-fans for LEGO Super Mario universet i den virkelige verden med sættet Eventyr med Luigi – startbane (71387), der indeholder en figur af LEGO Luigi til interaktiv leg.
 • LEGO Luigi har en farvesensor, en LCD-skærm, der kan vise mange forskellige øjeblikkelige reaktioner på bevægelse, og en højttaler, der afspiller ikoniske lyde og musik fra videospillet.
 • Bevæg LEGO Luigi fra startrøret til målpælen, optjen digitale mønter i drejevippe- og flyveudfordringer, og interager med-blokken og figurerne af Pink Yoshi, Boom Boom og knogle-goomba.
 • De nougatbrune klodser, som kendetegner tårnmiljøet, udløser forskellige reaktioner hos LEGO Luigi.
 • Dette modulopbyggede LEGO byggesæt med 280 elementer vil være en sjov jule- eller fødselsdagsgave til kreative børn fra 6 år. Det kan ombygges og kombineres med andre LEGO Super Mario sæt på mange måder.
 • LEGO Luigi figuren bruger 2 x AAA-batterier (medfølger ikke) og giver en yderst interaktiv spiloplevelse, hvor spillerne får øjeblikkelig feedback og belønninger for kreativitet.
 • Den gratis LEGO Super Mario app rummer byggevejledninger og kreative tips og er en sikker platform, hvor børn kan dele idéer. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheder på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO Super Mario legesæt egner sig til at samle på og bringer ikoniske Super Mario-figurer ind i den virkelige verden, hvor fans får ubegrænsede muligheder for at udvide, ombygge, tilpasse og skabe deres egne unikke baner.
 • LEGO klodser lever op til krævende branchestandarder, hvilket garanterer, at de er kompatible og nemme at sætte perfekt sammen – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter testes på stort set alle tænkelige måder for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Eventyr med Luigi – startbane
SKU
71387
UPC
673419339315
Dele
280
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
549 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.