LEGO Super Mario 64 spørgsmålstegn-blok 71395

-blok, der er fuld af LEGO Super Mario 64-overraskelser

lego 71395 super mario 64 blok
 • 2064 Dele
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71395 SKU

Væk gode minder, når du bygger, udstiller og spiller med den sjove LEGO Super Mario 64-blok (71395). 25 år efter lanceringen af Super Mario 64-videospillet præsenterer dette sæt en klodsbygget spørgsmålstegnblok, der kan åbnes og afslører øjeblikkeligt genkendelige baner fra spillet: Peach's Castle, Bob-omb Battlefield, Cool, Cool Mountain og Lethal Lava Trouble. Der …

Læs mere...

Priser LEGO Super Mario 64 spørgsmålstegn-blok 71395

Proshop.dk Proshop.dk -17% 1 288 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 549 kr Se

Se flere LEGO Super Mario sæt

Beskrivelse LEGO Super Mario 64 spørgsmålstegn-blok 71395

Væk gode minder, når du bygger, udstiller og spiller med den sjove LEGO Super Mario 64-blok (71395). 25 år efter lanceringen af Super Mario 64-videospillet præsenterer dette sæt en klodsbygget spørgsmålstegnblok, der kan åbnes og afslører øjeblikkeligt genkendelige baner fra spillet: Peach's Castle, Bob-omb Battlefield, Cool, Cool Mountain og Lethal Lava Trouble. Der er også 10 mikrofigurer af ikoniske karakterer, som kan placeres i de detaljerede scener.

Interaktivt spil
Dette sæt er en skøn gave til enhver Super Mario-fan og indeholder trinvis byggevejledning. For at gøre spillet interaktivt er det muligt at tilføje en LEGO Mario eller LEGO Luigi figur fra startbanesættene 71360/71387 (sælges separat) og få fat i 10 skjulte powerstjerner, der afslører hemmelige reaktioner – og meget mere.

Ubegrænsede muligheder
LEGO Super Mario sortimentet omfatter startbaner, udvidelsessæt og powerpakker, så byggere kan udvide, ombygge og skabe unikke baner.

 • Byg en hyldest til det klassiske Super Mario 64-videospil i LEGO klodser med denne udgave af-blokken (71395), der kan udstilles og bruges til interaktivt spil.
 • Indeholder 10 LEGO Super Mario mikrofigurer: Mario, Yoshi, prinsesse Peach og King Bob-omb, samt en kædegnasker, stor tyran, Øje, Lakitu, pingvin og pingvinunge.
 • Spørgsmålstegnblokken er over 18 cm høj, bred og dyb, og den kan åbnes og afsløre 4 detaljerede Super Mario 64-baner: Peach's Castle, Bob-omb Battlefield, Cool, Cool Mountain og Lethal Lava Trouble.
 • For at gøre spillet interaktivt er det muligt at tilføje LEGO Mario eller LEGO Luigi figuren fra startbanesættene 71360/71387 (sælges separat) og optjene 10 skjulte powerstjerner, der afslører hemmelige reaktioner – og meget mere.
 • Dette LEGO byggesæt med 2.064 elementer er et fantastisk samlerobjekt og vil være en cool fødselsdagsgave, julegave eller overraskelse til fans af Super Mario 64, alle gamingfans og enhver, der elsker retroting.
 • Der medfølger trinvis vejledning med dette sæt, så selv en LEGO Super Mario fan, der ikke er vant til LEGO sæt, kan bygge med selvtillid og nyde oplevelsen.
 • Dette LEGO Super Mario sæt indgår i en samling LEGO byggesæt af højeste kvalitet, der designet til voksne, som nyder sjove og kreative DIY-projekter.
 • LEGO komponenter overholder strenge branchestandarder for kvalitet, hvilket betyder, at de passer perfekt sammen og bliver til robuste modeller.
 • LEGO klodser testes på stort set alle tænkelige måder for at sikre, at de lever op til krævende internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Super Mario 64 spørgsmålstegn-blok
SKU
71395
UPC
673419339032
Dele
2064
Tema
LEGO Super Mario
Alder
18+ år
LEGO pris
1 550 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.