Produkt beskrivelse (71403)

Introducer børn til det interaktive LEGO Super Mario univers med sættet Eventyr med Peach– startbane (71403). Det indeholder en LEGO Peach figur, der giver øjeblikkelige og udtryksfulde svar via en LCD-skærm og højttaler. LEGO Peach kan forbindes til LEGO Mario eller LEGO Luigi (ekstra figurer medfølger ikke) via Bluetooth for at optjene bonusmønter for teamwork.

Frugt-sjov Ha' det sjovt med gaveudfordringer og med at sende lavaboblen afsted for at vælte Lemmy ned fra et tårn. Optjen digitale mønter ved at hjælpe LEGO Peach med at prøve gyngen og gennem interaktioner med Gul Toad. Den svævende-blok giver også belønninger. Den røde frugt i dette legesæt kan ""spises"" af LEGO Peach, udløser glade reaktioner og optjener ekstra mønter. Den kan også gives som gave til Gul Toad eller en anden interaktiv figur (medfølger ikke). Find byggevejledning i LEGO Super Mario appen.

Ubegrænset kreativitet Med LEGO Super Mario startbaner og udvidelsessæt til samlingen kan fans udvide, ombygge og skabe unikke baner.