Produkt beskrivelse (71408)

Lad børn tilføje et ikonisk sted til deres LEGO Super Mario univers med udvidelsessættet Peach's Castle (71408). Der er så meget, spillere kan udforske, og masser af måder at optjene digitale mønter på med deres interaktive LEGO Mario, LEGO Luigi eller LEGO Peach figurer (medfølger ikke). Sættet omfatter en tronsal med drejelig væg, der afslører Bowser, et mosaikvindue med Peach-motiv, et Bob-omb-maleri med et actionelement, en kage med en goomba skjult indeni, et specialrør: Peach's Castle, en tidsblok, en ""ødelagt"" bro, en frugtskål med en lilla frugt og meget mere. (Bemærk: Startbanesæt 71360, 71387 eller 71403 er påkrævet for interaktivt spil).

Del den sjove oplevelse
Dette legesæt er en perfekt gave til børn fra 8 år. Det indeholder 5 Super Mario-figurer og er ideelt til spil på egen hånd eller sammen med andre. Download LEGO Super Mario appen for at få byggevejledninger.

Ubegrænsede baner
Med LEGO Super Mario startbaner og udvidelsessæt kan fans udvide, ombygge og skabe deres egne baner til timevis af spil og leg med møntindsamling.