LEGO Jungle-buggy 71700

Sjovt legest med legetjsbuggy og minifigur af Lloyd til raceraction

lego 71700 jungle buggy scaled
 • 127 Dele
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71700 SKU

Børn, der elsker at gøre klassisk LEGO NINJAGO Legacy-eventyrlegetøj levende og har en passion for at lege med legetøjsbuggyer, vil blive begejstret for denne Jungle-buggy (71700). Efter at have samlet det af byggeklodser, kan de udspille spændende actionscener fra Elementernes Turnering, når ninja-actionfiguren af Lloyd oplever episke eventyr i junglen. En ny og spændende måde at …

Læs mere...

Priser LEGO Jungle-buggy 71700

Lego.com LEGO.com 70 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 72 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO Jungle-buggy 71700

Børn, der elsker at gøre klassisk LEGO NINJAGO Legacy-eventyrlegetøj levende og har en passion for at lege med legetøjsbuggyer, vil blive begejstret for denne Jungle-buggy (71700). Efter at have samlet det af byggeklodser, kan de udspille spændende actionscener fra Elementernes Turnering, når ninja-actionfiguren af Lloyd oplever episke eventyr i junglen.

En ny og spændende måde at bygge sejt legetøj til børn på

Instructions PLUS omfatter en digital og interaktiv vejledning til at bygge dette junglelegetøj. Funktionen er tilgængelig i den gratis LEGO Life app og rummer zoom- og drejeværktøjer, der hjælper mindre børn med at bygge denne seje LEGO klodsmodel.

De bedste byggesæt til børn

LEGO NINJAGO eventyrlegetøj giver børn et pas til en actionfyldt verden, hvor de kan udtrykke sig med selvstændig leg, mens de skaber historier omkring ninjakrigerne. Børn er garanteret endeløst sjov, når de leger med masser af forskelligt ninjalegetøj, bl.a. junglelegetøj, jetfly, drager, NINJAGO fartøjer og meget mere.

 • LEGO NINJAGO Legacy-legesæt med Jungle-buggy-legetøj og ninja-actionfigur af Lloyd fra sæson 4 af tv-serien. Børn, der elsker ninjamodeller, kan nyde timevis af selvstændig leg eller dele de sjove oplevelser med vennerne.
 • Dette byggesæt til børn omfatter en legetøjsbuggy med store gummidæk til racerkørsel og en minifigur af ninjakrigeren Lloyd, der bærer et gyldent sværd. Børn har alt, hvad de behøver for at udspille scener fra Elementernes Turnering.
 • Dette ninjalegetøj er en moderne version af den flotte Jungle-buggy fra NINJAGO Masters of Spinjitzu og har en sej affjedringsfunktion, som børn kan trykke ned og se springe op. Børn kan udspille racerløb eller lave udstillinger på deres værelse.
 • Dette populære legetøj med 127 elementer rummer en berigende byggeopgave for drenge og piger fra 7 år og er en oplagt fødselsdagsgave til børn. Ninjamodellen vil inspirere til fantasifuld leg hos børn, der beundrer holdet af unge ninjaer.
 • Denne LEGO NINJAGO ninjamodel med ninjaer i ministørrelse har den helt rigtige størrelse til at lege med derhjemme eller tage med på farten. Legetøjsbuggyen er over 7 cm høj, 14 cm lang og 8 cm bred.
 • Ingen spild af tid med at jage rundt efter batterier til dette ninjalegetøj! Der er nemlig ikke brug for dem – det eneste, der behøves for at nyde dette sæt, er børns aktive fantasi.
 • Trykte vejledninger er gode, men LEGO legesæt rummer noget endnu bedre til byggeriet: De digitale Instructions PLUS på den gratis LEGO Life app indeholder zoom-, dreje- og "spøgelses"-tilstande, der kan hjælpe børn med at toptune deres legetøj.
 • LEGO NINJAGO samler-actionlegetøj og actionfigurer i ministørrelse giver børn et pas til en spændende verden af fantasifuld action, hvor de kan skabe historier med deres yndlingsninjaer.
 • LEGO byggeklodser har overholdt branchens højeste standarder i mere end 60 år, hvilket sikrer, at de altid er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at skille ad hver gang, uanset om det er på Jorden eller i NINJAGO City!
 • Disse LEGO klodser og elementer er blevet grundigt testet og overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder. Du ved, at du får ro i sindet med LEGO byggesæt.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Jungle-buggy
SKU
71700
EAN
5702016616866
UPC
673419318075
Dele
127
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
70 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.