LEGO Kais knivskarpe kværn 71734

Actionfyldt motorcykellegetj, der lrer brn at bygge

lego 71734 kais knivskarpe kvaern
 • 54 Dele
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71734 SKU

Børn kan udvikle deres byggefærdigheder med den imponerende model Kais knivskarpe kværn (71734). Sættet omfatter en motorcykel, en katapult, der kan affyre genstande, og 2 minifigurer, så små byggere vil være opslugt i timevis. Lær at bygge med LEGO startsæt. Dette LEGO legetøj er specialdesignet til at give børn fra 4 år en fantastisk bygge- og …

Læs mere...

Priser LEGO Kais knivskarpe kværn 71734

Proshop.dk Proshop.dk -7% 93 kr Se
Lego.com LEGO.com 100 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO Kais knivskarpe kværn 71734

Børn kan udvikle deres byggefærdigheder med den imponerende model Kais knivskarpe kværn (71734). Sættet omfatter en motorcykel, en katapult, der kan affyre genstande, og 2 minifigurer, så små byggere vil være opslugt i timevis.

Lær at bygge med LEGO startsæt
Dette LEGO legetøj er specialdesignet til at give børn fra 4 år en fantastisk bygge- og legeoplevelse. Æsken indeholder poser, der hver har en model og en figur at bygge, så børn hurtigt kan få gang i den vilde action. Der er også en startklods, som er en delvist bygget bund, børn kan arbejde videre på.

Sjov for hele familien
LEGO 4+-sæt er en fantastisk måde for voksne at nyde LEGO byggeri med deres børn på. De enkle billedvejledninger er perfekte til at at guide børn gennem byggeprocessen. Med til sættene hører også Instructions PLUS i appen LEGO Byggevejledninger. Denne interaktive guide indeholder zoom-, spøgelses- og drejeværktøjer, der hjælper børn med at få mest muligt ud af oplevelsen.

 • LEGO NINJAGO sættet Kais knivskarpe kværn (71734) hjælper børn med at lære at bygge og derefter genskabe ninjaeventyr med en motorcykel og en katapult, der kan affyre genstande.
 • Legesættet indeholder 2 minifigurer: ninjaen Kai og den onde slangekriger Rattla, samt en startklods, der sætter hurtigt gang i byggeriet og legen.
 • Børn kan bruge den fantastiske ninja-motorcykel til at udspille spændende kampe mod Rattla og hans fungerende katapult.
 • Kender du et barn fra 4 år, der fortjener en særlig overraskelse? Dette er den ideelle belønning med garanti for timevis af sjov. Vil også være en fremragende fødselsdags- eller julegave.
 • Kais knivskarpe kværn er over 4 cm høj, 11 cm lang og 5 cm bred – den perfekte størrelse til at have stående fremme på et barns værelse mellem legekampe.
 • Enkel billedvejledning guider omhyggeligt børn gennem byggeprocessen.
 • Børn kan gøre deres byggeoplevelse endnu bedre med den digitale Instructions PLUS-vejledning. Med zoom-, dreje- og spøgelsestilstande bliver byggeprocessen en del af den sjove leg.
 • 4+-legesæt er en fantastisk måde for børn at lære at bygge på, og resten af familien kan også deltage i den sjove oplevelse.
 • I mere end 6 årtier er LEGO klodser blevet fremstillet af materialer af høj kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – der er ikke brug for ninjaevner eller ninjakræfter!
 • LEGO byggeklodser lever op til strenge sikkerhedsstandarder, så du ved, at dine børn er i sikre hænder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Kais knivskarpe kværn
SKU
71734
EAN
5702016912555
UPC
673419339360
Dele
54
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
100 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.