LEGO Elementernes Turnering 71735

Spektakulrt LEGO NINJAGO tempellegest

lego 71735 elementernes turnering
 • 283 Dele
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71735 SKU

Inspirer børn til at iscenesætte spektakulære kampe fra sæson 4 af LEGO NINJAGO tv-serien med legesættet Elementernes Turnering (71735). Det yderst detaljerede tempel har en kampplatform, en roterende våbenplatform, et spinnervåben og en samling jadeklinger. Det perfekte ninjasæt, der inspirerer til fantasifuld rolleleg. Med 7 minifigurer: ninjaerne Kai, Jay og Lloyd Legacy, elementmestrene Bolobo, Jacob og …

Læs mere...

Priser LEGO Elementernes Turnering 71735

Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -33% 181 kr Se
Lego.com LEGO.com 270 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO Elementernes Turnering 71735

Inspirer børn til at iscenesætte spektakulære kampe fra sæson 4 af LEGO NINJAGO tv-serien med legesættet Elementernes Turnering (71735). Det yderst detaljerede tempel har en kampplatform, en roterende våbenplatform, et spinnervåben og en samling jadeklinger.

Det perfekte ninjasæt, der inspirerer til fantasifuld rolleleg
Med 7 minifigurer: ninjaerne Kai, Jay og Lloyd Legacy, elementmestrene Bolobo, Jacob og Gravis samt den skurkagtige Eyezor giver dette legesæt børn uendelige muligheder for at iscenesætte kampe og træningsøvelser. Lloyd Legacy er en særlig gylden samlerfigur, der er ny i januar 2021. Han står på en stand og er en hyldest til 10 år med NINJAGO-legesæt.

Superseje gaveidéer til kreative børn
LEGO NINJAGO kamplegetøj giver børn mulighed for at opleve en verden med fantasifuld action, hvor de kan få vigtig livserfaring og slå sig sammen med deres helte i kamp mod onde skurke, mens de leger med en utrolig samling af ninja-legetøj, som omfatter drager, mech-robotterog templer.

 • LEGO NINJAGO Legacy-byggesættet Elementernes Turnering (71735) omfatter et meget detaljeret og interaktivt tempel, hvor børn kan træne deres ninjaevner og udspille fantastiske kampe.
 • Ninja-legetøjssættet indeholder 7 minifigurer: ninjaerne Jay, Kai og Lloyd Legacy, elementmestrene Bolobo, Gravis og Jacob samt den onde Eyezor fra sæson 4 af tv-serien.
 • Ninja-templet indeholder en kampplatform til at udspille spændende dueller, en roterende våbenplatform og et spinnervåben til at øve ninjaevner, samt en samling jadeklinger, der kan uddeles som præmier.
 • Indeholder en gylden samlerminifigur af Lloyd Legacy med en lille stand som en hyldest til 10-års jubilæet for NINJAGO-legetøj.
 • Hold udkig efter andre specialdesignede gyldne samlerminifigurer i andre NINJAGO sæt: Klippeknuser (71736), X-1 ninjabil (71737) og Zanes kæmperobotkamp (71738).
 • Dette kamplegesæt med 283 elementer indeholder samlerfigurer. Det er en sjov byggeoplevelse for alle fra 6 år og vil være den perfekte gave til en dreng eller pige med en passion for NINJAGO-universet.
 • Ninjatemplet er over 17 cm højt, 16 cm bredt og 24 cm dybt – et bærbart sæt, der kan leges med overalt, derhjemme eller på farten.
 • LEGO NINJAGO omfatter en utrolig samling af sejt legetøj, som giver børn mulighed for at nyde timevis af fantasifuldt sjov, hvor de får vigtig livserfaring, mens de begiver sig ud på eventyr med deres ninjahelte.
 • I mere end seks årtier er LEGO klodser blevet fremstillet af materialer af højeste kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad. Der er ikke behov for ninjaevner!
 • LEGO byggeklodser lever op til verdens højeste sikkerhedsstandarder, så dine børn er i sikre hænder med LEGO legesæt.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Elementernes Turnering
SKU
71735
EAN
5702016888744
UPC
673419336246
Dele
283
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
270 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.