LEGO X-1 ninjabil 71737

Actionfyldt NINJAGO 2 i 1-legest med kretj

lego 71737 x 1 ninjabil
 • 599 Dele
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71737 SKU

Børn vil elske at udspille kampe mellem ninjaer og nindroidekrigere fra sæson 3 af LEGO NINJAGO tv-serien med denne moderne opdatering af X-1 ninjabilen (71737). 2 i 1-køretøjet omfatter 2 fjederbetjente skydere og har en cool legetøjsmotorcykel skjult indeni, som kan affyres som angreb mod nindroiderne ved et tryk på en knap. Til børn, der elsker …

Læs mere...

Priser LEGO X-1 ninjabil 71737

Lego.com LEGO.com 293 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 365 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO X-1 ninjabil 71737

Børn vil elske at udspille kampe mellem ninjaer og nindroidekrigere fra sæson 3 af LEGO NINJAGO tv-serien med denne moderne opdatering af X-1 ninjabilen (71737). 2 i 1-køretøjet omfatter 2 fjederbetjente skydere og har en cool legetøjsmotorcykel skjult indeni, som kan affyres som angreb mod nindroiderne ved et tryk på en knap.

Til børn, der elsker fantasifulde actionhistorier
Dette unikke Legacy-legesæt indeholder også 5 minifigurer: ninjaheltene Kai, Jay og Cole Legacy samt en nindroidekriger og en mindroide, der kan hjælpe børn med at skabe deres egne spændende og fantasifulde historier. Cole Legacy er en gylden samlerminifigur, som er ny i januar 2021 og aldrig set før. Han står på en stand og er en hyldest til 10 år med NINJAGO-legesæt.

De perfekte LEGO gaver til ninjafans
LEGO NINJAGO legesæt lukker op for en verden af spændende eventyr for børn. NINJAGO-fans kan slå sig sammen med deres helte og kæmpe mod farlige fjender, mens de leger med en fantastisk samling af ninja-legetøj, som omfatter motorcykler, mech-robotter og meget mere.

 • LEGO NINJAGO X-1 ninjabil (71737) er et moderne og opdateret 2 i 1-ninja-køretøj med en skydende bil og ninja-motorcykel, der lukker op for en verden af spændende legemuligheder.
 • Det imponerende legesæt indeholder 5 minifigurer: ninjaerne Kai, Jay og Cole Legacy, der kæmper mod en nindroidekriger og en mindroide fra sæson 3 af tv-serien, og alle er klar til kamp med seje våben.
 • Børn vil være begejstrede over at trykke på en knap, der affyrer en hurtig motorcykel med en ninja-minifigurinde fra X-1 ninjabilen.
 • Indeholder en gylden samlerminifigur af Cole Legacy med en lille stand som en hyldest til 10-års jubilæet for NINJAGO-legetøj.
 • Hold udkig efter andre specialdesignede gyldne samlerminifigurer i andre NINJAGO sæt, bl.a. Elementernes Turnering (71735), Klippeknuser (71736) og Zanes kæmperobotkamp (71738).
 • Dette ninja-legetøjssæt rummer en sjov byggeopgave for børn fra 8 år og vil være en fremragende gave til fødselsdag eller enhver anden anledning.
 • Den skydende legetøjsbil er over 7 cm høj, 23 cm lang og 11 cm bred – den perfekte størrelse til at lege med derhjemme eller tage med til sjov på farten.
 • LEGO NINJAGO omfatter en fantastisk samling af actionfyldte legesæt, der nærer børns passion og giver dem positive livserfaringer, mens de leger, at de er ninjaer.
 • I mere end seks årtier er LEGO klodser blevet fremstillet af materialer af højeste kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad. Der er ikke behov for ninjaevner!
 • LEGO byggeklodser lever op til verdens højeste sikkerhedsstandarder, så dine børn er i sikre hænder med LEGO legesæt.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO X-1 ninjabil
SKU
71737
EAN
5702016888768
Dele
599
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
293 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.