LEGO Zanes kæmperobotkamp 71738

Actionfyldt NINJAGO kamplegest med mech-robot

lego 71738 zanes kaemperobotkamp
 • 840 Dele
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71738 SKU

Inspirer unge ninjafans til at udspille spændende scener fra sæson 5 af LEGO NINJAGO tv-serien med Legacy-sættet Zanes kæmperobotkamp (71738). Børn vil elske denne moderne opdatering af den oprindelige mech-robot med sine bevægelige ben og arme, et sværd og roterende motorsav i hænderne samt 2 fjederbetjente skydere og et cockpit til ninja-minifigurerne. Timevis af sjov for …

Læs mere...

Priser LEGO Zanes kæmperobotkamp 71738

Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -5% 365 kr Se
Lego.com LEGO.com 384 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 438 kr Se
Legen.dk Legen.dk 449 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO Zanes kæmperobotkamp 71738

Inspirer unge ninjafans til at udspille spændende scener fra sæson 5 af LEGO NINJAGO tv-serien med Legacy-sættet Zanes kæmperobotkamp (71738). Børn vil elske denne moderne opdatering af den oprindelige mech-robot med sine bevægelige ben og arme, et sværd og roterende motorsav i hænderne samt 2 fjederbetjente skydere og et cockpit til ninja-minifigurerne.

Timevis af sjov for passionerede NINJAGO-fans
Dette ninja-legetøj indeholder 4 minifigurer: ninjaerne Zane og Jay Legacy samt spøgelseskrigerne Ghoultar og Soul Archer, alle bevæbnet med seje våben, bl.a. bue og pil og le, der kan inspirere til endeløst NINJAGO-kampsjov. Jay Legacy er en særlig gylden samlerminifigur, der er ny i januar 2021, og som er en hyldest til 10 år med NINJAGO-legetøj.

Populære gaver til fantasifulde børn
NINJAGO-byggelegetøj åbner en verden af spændende eventyr for børn. Små ninjaer kan slå sig sammen med deres helte og kæmpe mod masser af onde skurke, mens de udspiller rollelege med en fantastisk samling cool legetøj, som omfatter drager, mech-robotter og templer.

 • LEGO NINJAGO Legacy Zanes kæmperobotkamp (71738) er en moderne opdatering af et klassisk legesæt, der omfatter et yderst bevægeligt, motorsavssvingende robotlegetøj, som børn kan bruge til at iscenesætte spændende kampe.
 • Det actionfyldte kampsæt indeholder 4 minifigurer fra sæson 5 af NINJAGO-tv-serien: ninjaerne Jay Legacy og Zane samt spøgelseskrigerne Ghoultar og Soul Archer, alle bevæbnet med seje våben.
 • Dette fantastiske robotlegetøj har bevægelige arme og ben, sværd og motorsavi hænderne og 2 fjederbetjente skydere, så børn kan skabe historier med fart på.
 • Indeholder en gylden samlerminifigur af Jay Legacy med en lille stand som en hyldest til 10-års jubilæet for NINJAGO-legetøj.
 • Hold udkig efter andre specialdesignede gyldne samlerminifigurer i andre NINJAGO sæt: Elementernes Turnering (71735), Klippeknuser (71736) og X-1 ninjabil (71737).
 • Dette ninjalegesæt med 840 elementer rummer en sjov og berigende byggeoplevelse for alle fra 9 år og er en oplagt gave til fødselsdag eller anden anledning til børn, der elsker LEGO byggeri og ninja-action!
 • Zanes kæmperobot er over 26 cm høj, 9 cm lang og 15 cm bred og ser godt ud, når den fremvises på et barns værelse mellem legende kampe.
 • LEGO NINJAGO omfatter en utrolig samling af seje legesæt, som får børn til at smile og giver dem positiv livserfaring gennem spændende eventyr med deres ninjahelte.
 • I mere end seks årtier er LEGO klodser blevet fremstillet af materialer af højeste kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad hver gang. Der er ikke behov for ninjaevner!
 • LEGO byggeklodser lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder, så børn er i sikre hænder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Zanes kæmperobotkamp
SKU
71738
EAN
5702016889697
UPC
673419336697
Dele
840
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
384 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.