LEGO Ultrasonisk angrebsmaskine 71739

Spektakulrt NINJAGO 4-i-1-legest med ninjafartjer

lego 71739 ultrasonisk angrebsmaskine
 • 725 Dele
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71739 SKU

Børn kan udspille hæsblæsende eventyr fra sæson 1 af LEGO NINJAGO tv-serien med denne moderne opdatering af den ultrasoniske kampmaskine (71739). 4-i-1-fartøjet kan skilles ad og blive til en separat motorcykel, et jetfly med fjederbetjente skydere og 2 terrængående køretøjer. Legetøj, der lader børn udleve deres passion for ninja-rollelege. Dette unikke legesæt indeholder 7 minifigurer: ninjaerne …

Læs mere...

Priser LEGO Ultrasonisk angrebsmaskine 71739

Lego.com LEGO.com 799 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO Ultrasonisk angrebsmaskine 71739

Børn kan udspille hæsblæsende eventyr fra sæson 1 af LEGO NINJAGO tv-serien med denne moderne opdatering af den ultrasoniske kampmaskine (71739). 4-i-1-fartøjet kan skilles ad og blive til en separat motorcykel, et jetfly med fjederbetjente skydere og 2 terrængående køretøjer.

Legetøj, der lader børn udleve deres passion for ninja-rollelege
Dette unikke legesæt indeholder 7 minifigurer: ninjaerne Kai, Zane, Cole og Jay samt slangekrigerne Mezmo og Rattla fra Hypnobrai-stammen, så børn har alt, hvad de behøver for at iscenesætte nervepirrende kampe. Som noget helt nyt i juni 2021 er der også en gylden samlerminifigur af Zane Legacy med stand som hyldest til 10 år med NINJAGO-legetøj.

Fantastiske LEGO sæt til kreativ leg
LEGO NINJAGO legesæt fører børn til en verden fuld af sjove eventyr, hvor de kan slå sig sammen med deres modige helte i kamp mod ondskabens kræfter, mens de leger med en utrolig samling af cool ninja-legetøj, bl.a. drager, mech-robotter og meget andet.

 • LEGO NINJAGO Ultrasonisk angrebsmaskine (71739) er et unikt 4-i-1-fartøj, der kan skilles ad og blive til et jetfly, en motorcykel og 2 terrængående køretøjer, så den sjove leg aldrig behøver stoppe.
 • Det actionfyldte legesæt indeholder 7 minifigurer: ninjaerne Kai, Cole, Zane, Jay og Zane Legacy, der kan kæmpe mod slangesoldaterne Rattla og Mezmo fra sæson 1 af NINJAGO-tv-serien.
 • Børn kan vælge mellem at flyve jetflyet med fjederbetjente skydere eller køre legetøjsmotorcyklen eller de 2 terrængående køretøjer. Der er plads til en ninja-minifigur i hvert af de 4 fartøjer.
 • Indeholder en gylden samlerminifigur af Zane Legacy med en lille stand som en hyldest til 10-års jubilæet for NINJAGO-legetøj.
 • Hold udkig efter andre specialdesignede gyldne minifigurer i 5 andre NINJAGO-sæt, bl.a. Elementernes Turnering (71735), Klippeknuser (71736), Ilddrageangreb (71753) og X-1 ninjabil (71737).
 • Dette legetøjssæt med kamptema rummer en ægte berigende byggeoplevelse for børn fra 9 år og vil være en fremragende fødselsdags- eller julegave.
 • Den ultrasoniske angrebsmaskine er over 14 cm høj, 33 cm lang og 27 cm bred – den helt rigtige størrelse til at udspille historier derhjemme eller tage med til sjov på farten.
 • LEGO NINJAGO sortimentet omfatter en kæmpe samling af actionfyldte legesæt, der nærer børns passion og lærer dem om positive ninjaværdier såsom mod, ærlighed og venskab.
 • I mere end 6 årtier er LEGO klodser blevet fremstillet af materialer af høj kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad – der er ikke brug for ninjaevner!
 • LEGO byggeklodser lever op til strenge sikkerhedsstandarder, så du kan hvile trygt i forvisningen om, at dine børn er i sikre hænder med LEGO legesæt.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Ultrasonisk angrebsmaskine
SKU
71739
EAN
5702016912685
UPC
673419339391
Dele
725
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
799 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.