LEGO Jays elektrorobot 71740

Et NINJAGO bygge- og legest med kamptema

lego 71740 jays elektrorobot
 • 106 Dele
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71740 SKU

Børn kan udvikle deres byggefærdigheder og udspille sjove scener fra sæson 4 af LEGO NINJAGO tv-serien med Jays elektrorobot (71740). De kan nyde timevis af ninjaeventyr med en bevægelige mech-robot, ninjabil, legetøjs-edderkop og stand med gyldent sværd. Lær at bygge med LEGO NINJAGO. Dette cool ninja-legetøj er specialdesignet til at give unge byggere fra 4 år …

Læs mere...

Priser LEGO Jays elektrorobot 71740

Lego.com LEGO.com 126 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 139 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO Jays elektrorobot 71740

Børn kan udvikle deres byggefærdigheder og udspille sjove scener fra sæson 4 af LEGO NINJAGO tv-serien med Jays elektrorobot (71740). De kan nyde timevis af ninjaeventyr med en bevægelige mech-robot, ninjabil, legetøjs-edderkop og stand med gyldent sværd.

Lær at bygge med LEGO NINJAGO
Dette cool ninja-legetøj er specialdesignet til at give unge byggere fra 4 år en fantastisk legeoplevelse. Æsken indeholder poser med klodser, der hver især har elementer til at bygge en komplet model og figur, så børn hurtigt kan komme i gang med at lege. Der er også en startklods, der giver en delvist bygget bund.

Sjov for hele familien
LEGO 4+-sæt er den perfekte måde for voksne at nyde at bygge sammen med børn på. Det er hurtigt og nemt at komme i gang – udover en trinvis, trykt vejledning i æsken omfatter dette sæt Instructions PLUS i appen LEGO Byggevejledninger. Denne interaktive guide indeholder zoom-, dreje- og spøgelsesværktøjer, så børn får mest muligt ud af byggeprocessen.

 • LEGO NINJAGO Jays elektrorobot (71740) hjælper børn med at lære at bygge og derefter nyde sjove kampe med et bevægeligt mech-robotlegetøj og ninjabil.
 • Det actionfyldte legetøjskampsæt indeholder 2 minifigurer fra sæson 4 af NINJAGO tv-serien: ninjaen Jay og skurken Eyezor samt en startklods, der sætter hurtigt gang i byggeriet og legen.
 • Dette fantastiske mech-robotlegetøj har bevægelige arme og ben, en roterende klinge og et stort sværd i hænderne samt et cockpit til Jay – alt sammenting, der inspirerer børn til at skabe sjove historier.
 • Eyezors legetøjsbil er udstyret med en sej, roterende platform med en skyder, der kan affyre knopper, så børn kan udspille sjove kampscener.
 • Med kun 106 elementer rummer dette ninja-legesæt en enkel og sjov byggeoplevelse for børn fra 4 år og vil være den perfekte gave til et barn, der fortjener en særlig belønning.
 • Jays elektrorobot er over 17 cm høj, 10 cm lang og 16 cm bred og ser godt ud, når den udstilles på et barns værelse mellem legende kampe.
 • Børn kan gøre deres byggeoplevelse endnu bedre med den digitale Instructions PLUS-vejledning. Med zoom-, dreje- og spøgelsestilstande bliver byggeprocessen en del af den sjove leg.
 • 4+-legesæt er en fantastisk måde for børn at lære at bygge på, med enkle og letforståelige vejledninger, som også giver resten af familien mulighed for at deltage i den sjove oplevelse.
 • I mere end seks årtier er LEGO klodser blevet fremstillet af materialer af højeste kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad hver gang. Der er ikke behov for ninjaevner!
 • LEGO byggeklodser lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder, så børn er i sikre hænder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Jays elektrorobot
SKU
71740
EAN
5702016889574
UPC
673419336130
Dele
106
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.