LEGO NINJAGO Citys haver 71741

Spektakulrt LEGO NINJAGO legest med ninjahus

lego 71741 ninjago citys haver
 • 5686 Dele
 • NINJAGO Tema
 • 71741 SKU

Genoplev elskede minder og yndlingsninjahelte med lege- og udstillingssættet NINJAGO Citys haver (71741) til. Vær med til at fejre 10-årsjubilæet for NINJAGO-verdenen ved at nyde en berigende og sjov byggeopgave.

Læs mere...

Priser LEGO NINJAGO Citys haver 71741

Proshop.dk Proshop.dk -26% 1 999 kr Se
LEGO.com LEGO.com 2 699 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO NINJAGO Citys haver 71741

Genoplev elskede minder og yndlingsninjahelte med lege- og udstillingssættet NINJAGO Citys haver (71741) til. Vær med til at fejre 10-årsjubilæet for NINJAGO-verdenen ved at nyde en berigende og sjov byggeopgave.

Et ninjalegetøj til kreativt sjov
Der er ting, som vil begejstre NINJAGO-fans på hver af de superdetaljerede 3 etager, bl.a. en isbutik, Chens nudelrestaurant, kontrolrummet og et museum, der fejrer ninjaernes spændende historie. Byggesættet rummer også 19 minifigurer, bl.a. alle ninjaerne og nogle af deres allierede, som kan forstærke bygge- og legeoplevelsen.

Det ultimative byg selv-sæt til alle NINJAGO-fans
Denne enormt imponerende model vil med garanti begejstre NINJAGO-fans i alle aldre: et tårn fyldt med nostalgi, som ældre byggere stolt kan udstille, og en verden af legemuligheder for yngre børn. Dette kæmpe sæt indeholder 5.685 elementer, så forældre kan også nyde en berigende og sjov fælles oplevelse ved at bygge det med deres børn.

 • Spektakulær husmodel af NINJAGO Citys haver (71741) i 3 lag til at bygge og lege med, eller til at have stående fremme for at fejre 10-års jubilæet for NINJAGO verdenen.
 • Hus-legesættet omfatter ikke færre end 19 minifigurer, der kan gøre rollelegen endnu bedre, bl.a. unge Lloyd, Kai, Zane, by-Cole, by-Jay, by-Nya, Wu Legacy, Misako, Ronin, Hai, Cece, Mei og Tito.
 • Modellen er fyldt med forskellige rum, bl.a. en isbutik, Chens nudelrestaurant, et ninjakontrolrum og et museum, alle med tilbehør og detaljer, som er inspireret af ninjaernes omfattende historie.
 • Hver af modellens 3 etager kan løftes af, så det er nemt at komme til at lege, og der er en stige, som kan trækkes op og ned på bagsiden.
 • Dette ninjalegesæt med 5.685 elementer vil være en fantastisk fødselsdagsgave til en passioneret NINJAGO eller LEGO fan og kan være en sjov fælles oplevelse, hvis en forælder og et barn bygger den sammen.
 • Ninjahuset er over 73 cm højt, 44 cm langt og 33 cm bredt, hvilket gør det til en imponerende udstillingsgenstand.
 • Indeholder en gylden samlerminifigur af Wu Legacy som en hyldest til 10-års jubilæet for LEGO NINJAGO legetøj.
 • LEGO NINJAGO omfatter en fantastisk samling af cool legetøj til leg eller udstilling, bl.a. mech-robotter, drager, biler og både.
 • I mere end seks årtier er LEGO klodser blevet fremstillet af materialer af højeste kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad. Der er ikke behov for ninjaevner!
 • LEGO byggeklodser lever op til verdens højeste sikkerhedsstandarder, så dine børn er i sikre hænder med LEGO legesæt.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO NINJAGO Citys haver
SKU
71741
Dele
5686
Tema
LEGO NINJAGO
Alder
14+ år
LEGO pris
2 699 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.