LEGO NINJAGO Citys haver 71741

Spektakulrt LEGO NINJAGO legest med ninjahus

lego 71741 ninjago citys haver
 • 5686 Dele
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71741 SKU

For ti år siden blev den spændende verden af LEGO Ninjago vakt til live. En spændende verden fuld af ninjaer, skurke og blodtørrende eventyr. For at fejre Ninjago-verdenens 10 års jubilæum udgiver LEGO Ninjago City Gardens-sættet den 14. januar 2021. LEGO 71741 bliver et sæt fuld af overraskelser. Drømmen for enhver Ninjago fan. Forbløffer dig med …

Læs mere...

Priser LEGO NINJAGO Citys haver 71741

Proshop.dk Proshop.dk -15% 2 294 kr Se
LEGO.com LEGO.com 2 699 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO NINJAGO Citys haver 71741

For ti år siden blev den spændende verden af LEGO Ninjago vakt til live. En spændende verden fuld af ninjaer, skurke og blodtørrende eventyr. For at fejre Ninjago-verdenens 10 års jubilæum udgiver LEGO Ninjago City Gardens-sættet den 14. januar 2021. LEGO 71741 bliver et sæt fuld af overraskelser. Drømmen for enhver Ninjago fan.

Forbløffer dig med detaljerne

Ninjago City Gardens-sættet er fyldt med interessante, overraskende og fortryllende detaljer. Du får ikke kun et ninjahus på ikke mindre end 3 etager, Ninjago City Gardens indeholder også en isbar, et museum og et rigtigt ninjakommandocentral. Der er endda blevet tilføjet et skjult rum. Kan du finde den?

Sættet er modulopbygget, hvilket betyder, at du nemt kan skille hver etage ad. På denne måde kan du nemt få adgang til alt, for at beundre det eller selvfølgelig for at lege med det. LEGO 71741 består af ikke mindre end 5685 dele. Her finder du det sødeste tilbehør og de smukkeste detaljer i forbindelse med ninjaens historie.

Kombinér med andre sæt

For et par år siden udgav LEGO sættene Ninjago City og Ninjago City Docks. Begge sæt var baseret på Ninjago filmen og var enormt populære blandt Ninjago og LEGO fans. Sættene kan kædes sammen, så der kan skabes endnu mere bygge- og legeunderholdning. Det er det, som LEGO bygger videre på med Ninjago City Gardens.

LEGO 71741 kan også forbindes med de andre Ninjago City sæt. Dette vil helt sikkert vække en masse nostalgi hos ældre Ninjago LEGO fans, men også for nye fans kan dette helt sikkert øge det sjove ved at spille.

Ud over Ninjago City-sættene har LEGO udgivet endnu flere Ninjago LEGO-sæt i årenes løb. Selvfølgelig passer disse sæt også godt til Ninjago City Gardens. Fordyb dig helt i denne spændende verden, og find på de mest spændende ninjaeventyr.

Stundvis af sjov med at bygge og spille

Selv hvis du kun har Ninjago City Gardens, har du mere end nok at bygge. Ninjahuset er hele 73 centimeter højt, 44 centimeter langt og 33 centimeter bredt. Det gør konstruktionen til et ægte blikfang og sikrer timevis af byggeunderholdning.

For at gøre det endnu sjovere får du ikke færre end 19 minifigurer med sættet. Alle ninjaer og nogle af deres allierede kan findes i kassen. Den mest specielle minifigur, som du finder i LEGO 71741, er en eksklusiv gylden Wu Legacy. Denne figur blev skabt specielt til ære for Ninjagos tiårs jubilæum, og du kan kun finde den i dette sæt. Et must-have for ægte Ninjago fans.

En uforglemmelig fødselsdagsgave

Ninjago City Gardens er den perfekte måde at fejre den elskede verdens 10-års fødselsdag på. De mange detaljer, de sjove minifigurer og sætets størrelse gør retfærdighed til størrelsen og virkningen af Ninjago-verdenen.

Det er et ret kompliceret sæt at bygge, så der er en aldersanbefaling på 14+ på æsken. Men dette byggeprojekt er også meget velegnet til voksne eller Ninjago fans. Er du klar til at føle dig som en rigtig ninja?

 • Spektakulær husmodel af NINJAGO Citys haver (71741) i 3 lag til at bygge og lege med, eller til at have stående fremme for at fejre 10-års jubilæet for NINJAGO verdenen.
 • Hus-legesættet omfatter ikke færre end 19 minifigurer, der kan gøre rollelegen endnu bedre, bl.a. unge Lloyd, Kai, Zane, by-Cole, by-Jay, by-Nya, Wu Legacy, Misako, Ronin, Hai, Cece, Mei og Tito.
 • Modellen er fyldt med forskellige rum, bl.a. en isbutik, Chens nudelrestaurant, et ninjakontrolrum og et museum, alle med tilbehør og detaljer, som er inspireret af ninjaernes omfattende historie.
 • Hver af modellens 3 etager kan løftes af, så det er nemt at komme til at lege, og der er en stige, som kan trækkes op og ned på bagsiden.
 • Dette ninjalegesæt med 5.685 elementer vil være en fantastisk fødselsdagsgave til en passioneret NINJAGO eller LEGO fan og kan være en sjov fælles oplevelse, hvis en forælder og et barn bygger den sammen.
 • Ninjahuset er over 73 cm højt, 44 cm langt og 33 cm bredt, hvilket gør det til en imponerende udstillingsgenstand.
 • Indeholder en gylden samlerminifigur af Wu Legacy som en hyldest til 10-års jubilæet for LEGO NINJAGO legetøj.
 • LEGO NINJAGO omfatter en fantastisk samling af cool legetøj til leg eller udstilling, bl.a. mech-robotter, drager, biler og både.
 • I mere end seks årtier er LEGO klodser blevet fremstillet af materialer af højeste kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad. Der er ikke behov for ninjaevner!
 • LEGO byggeklodser lever op til verdens højeste sikkerhedsstandarder, så dine børn er i sikre hænder med LEGO legesæt.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO NINJAGO Citys haver
SKU
71741
UPC
673419339407
Dele
5686
Tema
LEGO NINJAGO
Alder
14+ år
LEGO pris
2 700 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.