LEGO OverLords drage 71742

Supersejt LEGO NINJAGO drage-legest

lego 71742 overlords drage
 • 372 Dele
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71742 SKU

Små ninjaer kan nyde at genskabe actionfyldte scener fra sæson 2 af LEGO NINJAGO tv-serien med legesættet OverLords drage (71742). Dragen har bevægelige ben, hoved og vinger besat med sværd, så den kan indtage mange forskellige stillinger som inspiration til sjov rolleleg. Endeløs spænding for unge byggere. Det bevægelige dragelegetøj indeholder 2 minifigurer: den gyldne ninja …

Læs mere...

Priser LEGO OverLords drage 71742

Lego.com LEGO.com 189 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO OverLords drage 71742

Små ninjaer kan nyde at genskabe actionfyldte scener fra sæson 2 af LEGO NINJAGO tv-serien med legesættet OverLords drage (71742). Dragen har bevægelige ben, hoved og vinger besat med sværd, så den kan indtage mange forskellige stillinger som inspiration til sjov rolleleg.

Endeløs spænding for unge byggere
Det bevægelige dragelegetøj indeholder 2 minifigurer: den gyldne ninja Lloyd bevæbnet med en katana på ryggen, og OverLord med sit eget skarpe sværd, så børn får alt, hvad de skal brugetil at udspille spændende kampe mellem skyerne og på jorden i denne klassiske kamp mellem det gode og det onde.

Unikt legetøj til kreative børn
LEGO NINJAGO legetøj rummer en verden af opslugende sjov, når børn rejser til en spændende fantasiverden, hvor de kan slå sig sammen med deres helte i kamp mod onde skurke, mens de leger med en utrolig samling af sejt legetøj, som omfatter drager, jetfly og forskellige fartøjer.

 • LEGO NINJAGO Legacy-legesættet OverLords drage (71742) indeholder en cool og meget bevægelig drage, så børn kan nyde timevis af højtflyvende sjov.
 • Imponerende drage-legesæt med 2 minifigurer fra sæson 2 af LEGO NINJAGO tv-serien: OverLord med sværd og den gyldne ninja Lloyd med en katana spændt på ryggen.
 • Dette sjove drage-legetøj har bevægeligt hoved, ben og sværdbesatte vinger, så NINJAGO-fans kan skabe historier med fart på mellem skyerne eller på jorden.
 • Dette kamplegesæt rummer en berigende byggeoplevelse for børn fra 7 år og er den perfekte LEGO gave, der kan styrke deres passion for ninjaer og sætte gang i deres kreativitet.
 • OverLords drage er over 12 cm høj, 46 cm lang og 45 cm bred og ser imponerende ud, når den fremvises på et barns værelse mellem legekampe.
 • LEGO NINJAGO indeholder en utrolig samling af seje legesæt, som får børn til at smile og giver dem positiv livserfaring gennem spændende eventyr med deres ninjahelte.
 • I mere end seks årtier erLEGO klodser blevet fremstillet af materialer af højeste kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad hver gang. Der er ikke behov for ninjaevner!
 • LEGO byggeklodser lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder, så børn er i sikre hænder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO OverLords drage
SKU
71742
EAN
5702016974539
Dele
372
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
189 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.