LEGO Lloyds jungle-chopper 71745

Unikt NINJAGO 2-i-1-legetjsst med motorcykel og surfbrt

lego 71745 lloyds jungle chopper
 • 183 Dele
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71745 SKU

Børn vil elske at genskabe actionscener fra LEGO NINJAGO tv-serien med den fantastiske Lloyds jungle-chopper (71745). 2-i-1-køretøjet omfatter 2 knopskydere, et cockpit, der kan åbnes, fungerende affjedring og en flyver, der kan tages af og bruges som surfbræt. Unikt legetøj til fantasieventyr Ninja-legesættet har 3 minifigurer: Ø-Lloyd, Ø-Nya og en rumlevogter, der kan hjælpe børn med at …

Læs mere...

Priser LEGO Lloyds jungle-chopper 71745

Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -2% 124 kr Se
Lego.com LEGO.com 126 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 145 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO Lloyds jungle-chopper 71745

Børn vil elske at genskabe actionscener fra LEGO NINJAGO tv-serien med den fantastiske Lloyds jungle-chopper (71745). 2-i-1-køretøjet omfatter 2 knopskydere, et cockpit, der kan åbnes, fungerende affjedring og en flyver, der kan tages af og bruges som surfbræt.

Unikt legetøj til fantasieventyr

Ninja-legesættet har 3 minifigurer: Ø-Lloyd, Ø-Nya og en rumlevogter, der kan hjælpe børn med at udspille deres egne jungle- og haveventyr fra fantasien. Figurerne kan indgå i indbyrdes kampe for atse, hvem der vinder den dyrebare storm-amulet, der også medfølger i dette sæt.

Populært legetøj til ninjafans

NINJAGO-legesæt inspirerer børn til at lægge deres skærme væk og udvikle vigtige færdigheder for livet, når de nyder praktisk legetid på egen hånd eller sammen med venner. En verden af spændende eventyr åbner sig for dem via en fantastisk samling af ninja-legetøj, bl.a. drager, mech-robotter og fartøjer.

 • LEGO NINJAGO Lloyds junglechopper (71745) er et fantastisk 2-i-1-ninjakøretøj med en ninja-motorcykel og surfer-legetøj, der giver børn en verden af legemuligheder.
 • Ninja-legetøjet indeholder 3 minifigurer: Ø-Lloyd og Ø-Nya, hver bevæbnet med et våben, der kan kæmpe mod rumlevogteren, som har et cool spyd og skjold.
 • Motorcykel-legetøjet har fungerende affjedring, cockpit, der kan åbnes, og har plads til Ø-Lloyd, samt en aftagelig flyver, der kan bruges som legetøjs-surfbræt, så Ø-Nya kan drage i kamp.
 • Dette legetøjssæt med ninjatema giver børn fra 7 år en sjov byggeopgave og vil være en fremragende gave til et barn, der fortjener en ekstra belønning.
 • Motorcykel-legetøjet er over 16 cm højt, 21 cm langt og 6 cm bredt – den perfekte størrelse til at lege med derhjemme eller tage med til sjov på farten.
 • Hold udkig efter flere NINJAGO-sæt inspireret af tv-serien, bl.a. Jungledrage (71746), Vogternes landsby (71747) og Katamarankamp til havs (71748).
 • LEGO NINJAGO rummer en fantastisk samling af utrolige legesæt, der hjælper børn med at lægge deres skærme væk og lære positive kompetencer for livet, mens de nyder fantasifuld rolleleg.
 • I mere end 6 årtier er LEGO klodser blevet fremstillet af materialer af høj kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad – der er ikke brug for ninjaevner!
 • LEGO byggeklodser lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder, så du kan hvile trygt i visheden om, at dine børn er i sikre hænder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Lloyds jungle-chopper
SKU
71745
EAN
5702016889239
UPC
673419336574
Dele
183
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.