LEGO Jungledrage 71746

Fantastisk LEGO NINJAGO drage-legest

lego 71746 jungledrage
 • 506 Dele
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71746 SKU

Lad børn udspille spændende scener fra LEGO NINJAGO tv-serien med det superseje ninja-legesæt Jungledrage (71746). Med sine meget bevægelige vinger, ben og hale, en kæbe, der kan åbnes og lukkes, plus en sadel til en ninja-rytter kan den inspirere til den bedste fantasifulde leg. Cool ninja-legetøj til børn. Dette dragelegetøj indeholder 4 minifigurer: Ø-Lloyd, Ø-Zane, PoulErik …

Læs mere...

Priser LEGO Jungledrage 71746

Lego.com LEGO.com 244 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 255 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO Jungledrage 71746

Lad børn udspille spændende scener fra LEGO NINJAGO tv-serien med det superseje ninja-legesæt Jungledrage (71746). Med sine meget bevægelige vinger, ben og hale, en kæbe, der kan åbnes og lukkes, plus en sadel til en ninja-rytter kan den inspirere til den bedste fantasifulde leg.

Cool ninja-legetøj til børn
Dette dragelegetøj indeholder 4 minifigurer: Ø-Lloyd, Ø-Zane, PoulErik og Tordenvogteren, alle bevæbnet med våben, så børn kan udspille hæsblæsende kampe om at få fat i storm-amuletten. Der er også et surfbræt med skydefunktion, som kan gøre kampene endnu sjovere.

Gaver, der vil imponere vennerne
LEGO NINJAGO legetøj er fremragende som gaver til børn, der gerne vil rejse til en spændende og medrivende fantasiverden, hvor de kan slutte sig til deres helte og bekæmpe masser af onde skurke. Ninjafans kan lege med en utrolig samling af sjovt legetøj, bl.a. drager, jetfly og fartøjer.

 • LEGO NINJAGO legesættet Jungledrage (71746) indeholder et fantastisk legetøj i form af en bevægelig drage, så børn kan genskabe scener fra tv-serien eller finde på deres egne spændende historier.
 • Indeholder 4 minifigurer fra LEGO NINJAGO tv-serien: Ø-Lloyd, Ø-Zane, PoulErik og Tordenvogteren, alle med seje våben, der gør kamplegen endnu sjovere.
 • Dragelegetøjet har yderst bevægelige vinger, ben og hale, en kæbe, der kan åbnes og lukkes, og en aftagelig sadel, så en ninja kan ride på dragen under kampeventyr.
 • Sættet omfatter også et cool surfbræt med et sejl og en skydefunktion, der kan imponere legekammerater og gøre børns ninjakampe endnu mere spændende.
 • Dette cool, bygbare legetøjssæt vil være en superpopulær gave til fødselsdag eller andre anledninger til børn fra 8 år, der elsker ninjaer og kreativt sjov.
 • Jungledragen er over 15 cm høj, 30 cm lang og 17 cm bred, så børn kan med stolthed have den stående fremme på værelset mellem kamplegene.
 • Hold udkig efter flere NINJAGO-sæt, der er inspireret af tv-serien, herunder Lloyds junglechopper (71745), Vogternes landsby (71747) og Katamarankamp til havs (71748).
 • LEGO NINJAGO rummer en utrolig samling af sejt legetøj til både leg og udstilling, som giver børn mulighed for at opbygge positive kompetencer gennem spændende eventyr sammen med deres ninjahelte.
 • I mere end 6 årtier er LEGO klodser blevet fremstillet af materialer af høj kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille adhver gang – der er ikke brug for ninjaevner!
 • LEGO byggeklodser lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder, så børn er i sikre hænder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Jungledrage
SKU
71746
EAN
5702016889673
UPC
673419336673
Dele
506
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
244 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.