LEGO Katamarankamp til havs 71748

LEGO NINJAGO kampst med legetjsbde

lego 71748 katamarankamp til havs
 • 780 Dele
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71748 SKU

Der venter ninjafans spændende eventyr til havs med det unikke og supercool LEGO NINJAGO legesæt Katamarankamp til havs (71748). En af de 2 medfølgende katamaraner kan deles op i 3 separate legetøjsbåde, hvoraf den ene indeholder et minifængsel, så børn har alt, hvad de behøver for at nyde timevis af fantasifuld leg. NINJAGO-legesæt af høj kvalitet. …

Læs mere...

Priser LEGO Katamarankamp til havs 71748

Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -8% 416 kr Se
Lego.com LEGO.com 454 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 474 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 540 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO Katamarankamp til havs 71748

Der venter ninjafans spændende eventyr til havs med det unikke og supercool LEGO NINJAGO legesæt Katamarankamp til havs (71748). En af de 2 medfølgende katamaraner kan deles op i 3 separate legetøjsbåde, hvoraf den ene indeholder et minifængsel, så børn har alt, hvad de behøver for at nyde timevis af fantasifuld leg.

NINJAGO-legesæt af høj kvalitet
Dette ninja-legetøj indeholder 6 minifigurer: Ø-Jay, Ø-Kai og Ø-Zane og deres fjender høvding Mammatus, Tordenvogteren og en rumlevogter, som alle er bevæbnet med forskellige spyd, sværd og skjolde, der giver børn masser af kampaction.

Bedste gaver til kreativ leg
NINJAGO-legetøj åbner for en verden af spændende eventyr. Små byggere vil elske at bygge dette seje legetøj, før de slutter sig til deres ninjahelte og lærer vigtige kompetencer, mens de kæmper mod masser af onde skurke med en fantastisk samling af drager, mech-robotter og templer.

 • LEGO NINJAGO Katamarankamp til havs (71748) er et actionfyldt ninja-legesæt med 2 katamaraner, hvoraf den ene kan opdeles i 3 både, så børn kan udspille spændende kampe til søs.
 • Indeholder 6 minifigurer fra NINJAGO tv-serien: Ø-Jay, Ø-Zane og Ø-Kai, som kæmper mod høvding Mammatus, en rumlevogter og Tordenvogteren – alle med seje våben!
 • Vogternes kamp-katamaran har 2 fjederbetjente skydere og kan opdeles i 3 separate både, heraf en med et minifængsel til ninjaerne og en med 2 knopskydere, samt en kiste med diamanter.
 • Ninjaernes egen katamaran har 2 fjederbetjente skydere og kan foldes sammen til at sejle hurtigere og ud igen til angrebstilstand.
 • Dette kampsæt med 780 elementer rummer en sjov byggeoplevelse for børn fra 9 år og er en fremragende gave til fødselsdag eller andre anledninger, som vil imponere vennerne.
 • Vogternes katamaran er over 22 cm høj, 33 cm lang og 24 cm bred – en fantastisk størrelse, der vil være flot at have stående fremme på et barns værelse mellem legekampe.
 • Hold udkig efter flere NINJAGO-sæt, der er inspireret af tv-serien, herunder Lloyds junglechopper (71745), Jungledrage (71746) og Vogternes landsby (71747).
 • LEGO NINJAGO omfatter en utrolig samling af seje legesæt, som enhver ninjafan vil være stolt over at eje, og som opbygger børns positive kompetencer gennem spændende eventyr med deres helte.
 • I mere end 6 årtier er LEGO klodser blevet fremstillet af materialer af højeste kvalitet, hvilket sikrer, at de er nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – der er ikke brug for ninjaevner!
 • LEGO byggeklodser lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder, så børn er i sikre hænder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Katamarankamp til havs
SKU
71748
EAN
5702016889284
UPC
673419336857
Dele
780
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
454 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.