LEGO Skæbnebådens sidste rejse 71749

Et sjovt skibslegest, der stimulerer byggelysten

lego 71749 skaebnebadens sidste rejse
 • 147 Dele
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71749 SKU

Børn kan styrke deres byggefærdigheder med det hæsblæsende sæt Skæbnebådens sidste rejse (71749). Byggesættet er fyldt med funktioner og detaljer – et skib, en vandscooter, en drage med bevægelige vinger, en skattekiste og en ø med et fængsel, samt 4 minifigurer. Lær at bygge med LEGO 4+-sæt. Dette LEGO legetøj er specialdesignet til at give børn …

Læs mere...

Priser LEGO Skæbnebådens sidste rejse 71749

Lego.com LEGO.com 244 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 317 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO Skæbnebådens sidste rejse 71749

Børn kan styrke deres byggefærdigheder med det hæsblæsende sæt Skæbnebådens sidste rejse (71749). Byggesættet er fyldt med funktioner og detaljer – et skib, en vandscooter, en drage med bevægelige vinger, en skattekiste og en ø med et fængsel, samt 4 minifigurer.

Lær at bygge med LEGO 4+-sæt
Dette LEGO legetøj er specialdesignet til at give børn fra 4 år en fantastisk bygge- og legeoplevelse. Æsken indeholder poser, der hver har en model og en figur at bygge, så børn hurtigt kan få gang i den vilde action. Der er også en startklods, som er en delvist bygget bund, børn kan starte fra.

Sjov for hele familien
LEGO 4+-sæt er en fantastisk måde for voksne at nyde LEGO byggeri med deres børn på. De medfølgende enkle billedvejledninger er perfekte til at at guide børn gennem byggeprocessen. Med til sættene hører også Instructions PLUS i appen LEGO Byggevejledninger. Denne interaktive guide indeholder zoom-, spøgelses- og drejeværktøjer, så børn kan få mest muligt ud af oplevelsen.

 • LEGO NINJAGO Skæbnebådens sidste rejse (71749) introducerer børn for byggeri, og derefter kan de genskabe ninjahistorier med dette LEGO skibslegesæt, der er fyldt med spændende funktioner og detaljer.
 • Legesættet indeholder 4 minifigurer – ninjaerne Kai, Zane og Jay og deres fjende, spøgelsesninjaen Karenn, samt en startklods, der sætter hurtigt gang i den sjove leg.
 • Skibet Skæbnebåden har foliesejl, roterende boostere, et ror, en aftagelig vandscooter og et anker på en kæde, som alt sammen kan sætte gang i børns fantasi.
 • Legesættet omfatter desuden en legetøjsdrage med vinger, der basker, når børn trykker den på ryggen. Der er også en sadel, som ninja-minifigurer kan sidde på.
 • En fantastisk fødselsdags- eller julegave til passionerede ninjafans fra 4 år, som gerne vil lære at bygge med LEGO klodser.
 • Skibet Skæbnebåden er over 21 cm højt, 32 cm langt og 12 cm bredt – den ideelle størrelse for børn at lege med derhjemme eller på farten.
 • Enkel billedvejledning guider omhyggeligt børn gennem byggeprocessen.
 • Børn kan gøre deres byggeoplevelse endnu bedre med den digitale Instructions PLUS-vejledning. Med zoom-, dreje- og spøgelsestilstande bliver byggeprocessen en del af den sjove leg.
 • I mere end 6 årtier er LEGO klodser blevet fremstillet af materialer af høj kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – der er ikke brug for ninjaevner!
 • LEGO byggeklodser lever op til strenge sikkerhedsstandarder, så børn er i sikre hænder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Skæbnebådens sidste rejse
SKU
71749
EAN
5702016912708
UPC
673419339414
Dele
147
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
244 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.