LEGO Ninja-undervandsspeeder 71752

Fantastisk 2-i-1-legetj med NINJAGO-bil og ubd

lego 71752 ninja undervandsspeeder
 • 356 Dele
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71752 SKU

Børn kan gøre den actionfyldte tv-serie LEGO NINJAGO: Seabound levende ved at udspille scener med denne Ninja-undervandsspeeder (71752). 2-i-1-fartøjet kan omdannes til enten en bil eller en ubåd og omfatter en aftagelig drone, 2 knopskydere og et cockpit, der kan åbnes. Unikt legetøj, der inspirerer til kreativt byggeri. Byggesættet indeholder 4 minifigurer: Dykker-Jay og Dykker-Cole, begge …

Læs mere...

Priser LEGO Ninja-undervandsspeeder 71752

Lego.com LEGO.com 349 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO Ninja-undervandsspeeder 71752

Børn kan gøre den actionfyldte tv-serie LEGO NINJAGO: Seabound levende ved at udspille scener med denne Ninja-undervandsspeeder (71752). 2-i-1-fartøjet kan omdannes til enten en bil eller en ubåd og omfatter en aftagelig drone, 2 knopskydere og et cockpit, der kan åbnes.

Unikt legetøj, der inspirerer til kreativt byggeri
Byggesættet indeholder 4 minifigurer: Dykker-Jay og Dykker-Cole, begge iført undervandsudstyr og svømmefødder, og 2 Maaray-vagter med cool våben. Børn kan udspille fantasikampe til lands eller til vands for at se, hvem der vinder bølgeamuletten, der følger med sættet.

Fantastisk legetøj til ninjafans
NINJAGO byggesæt giver børn mulighed for at opleve en sjov fantasiverden, hvor de kan slå sig sammen med deres ninjahelte for at lære deres positive værdier og kæmpe kamp mod skurke. De kan nyde denne berigende verden med et utroligt sortiment af legetøj, som omfatter drager, biler og mech-robotter.

 • LEGO NINJAGO Ninja-undervandsspeeder (71752) er et genialt 2-i-1-fartøj, der kan være enten en bil eller en ubåd, og som giver børn uendelige spændende legemuligheder.
 • Dette legetøj indeholder 4 minifigurer: Dykker-Jay og Dykker-Cole, begge med svømmefødder, som kan kæmpe mod 2 Maaray-vagter om bølgeamuletten, der følger med sættet.
 • Amfibiefartøj med aftagelig drone, cockpit, der kan åbnes og har plads til minifigurerne, samt 2 knopskydere, så fantasifulde børn kan nyde timevis af leg.
 • Dette byggesæt til børn fra 8 år giver børn en berigende byggeoplevelse – og derefter kan de nyde at lege med et unikt legetøj, der med garanti vil imponere deres venner.
 • Ninjabilen er over 7 cm høj, 27 cm lang og 12 cm bred – den perfekte størrelse for børn at lege med derhjemme eller tage med til en legeaftale.
 • Hold udkig efter andre sæt inspireret af tv-serien, såsom Lloyds hydro-robot (71750), Det Uendelige Havs tempel (71755) og Vanddrage (71754).
 • LEGO NINJAGO byggesæt hjælper børn med lægge skærmene væk og nyde sjove eventyr, mens de lærer om ninjaernes livsværdier såsom tapperhed og familie.
 • I mere end 6 årtier er LEGO klodser blevet fremstillet af materialer af højeste kvalitet for at sikre, at de passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – der er ikke behov for en ninjas evner og styrke!
 • LEGO klodser lever op til strenge sikkerhedsstandarder, så du kan slappe af i bevidstheden om, at dine børn er i sikre hænder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Ninja-undervandsspeeder
SKU
71752
EAN
5702016912302
UPC
673419339179
Dele
356
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
349 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.