LEGO Ilddrageangreb 71753

Actionfyldt LEGO NINJAGO legetj med flyvende drage

lego 71753 ilddrageangreb
 • 563 Dele
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71753 SKU

Ninjafans vil elske at udspille højtflyvende eventyr fra sæson 1 af LEGO NINJAGO tv-serien med det opdaterede legesæt Ilddrageangreb (71753). Det imponerende dragelegetøj er ideelt til at inspirere til nervepirrende og actionfyldt rolleleg med sin bevægelige hale, ben, kæbe og vinger. Garanteret spænding for passionerede ninjafans. Byg selv-legetøjssættet indeholder 4 minifigurer: ninjaerne Kai, Zane og Nya …

Læs mere...

Priser LEGO Ilddrageangreb 71753

Lego.com LEGO.com 449 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO Ilddrageangreb 71753

Ninjafans vil elske at udspille højtflyvende eventyr fra sæson 1 af LEGO NINJAGO tv-serien med det opdaterede legesæt Ilddrageangreb (71753). Det imponerende dragelegetøj er ideelt til at inspirere til nervepirrende og actionfyldt rolleleg med sin bevægelige hale, ben, kæbe og vinger.

Garanteret spænding for passionerede ninjafans
Byg selv-legetøjssættet indeholder 4 minifigurer: ninjaerne Kai, Zane og Nya samt deres barske fjende Wyplash, som børn kan bruge til at udspille episke slag mellem det gode og det onde. Som noget helt nyt i juni 2021 er der også en gylden samlerminifigur af Nya Legacy med stand som hyldest til 10 år med NINJAGO-legesæt.

Unikt legetøj til fantasifulde byggere
LEGO NINJAGO legetøj giver børn mulighed for at flygte til en fantasiverden fuld af utrolig action, hvor de kan slå sig sammen med deres helte i kamp mod masser af onde skurke, mens de leger med en vidunderlig samling af byggesæt, som omfatter mech-robotter, motorcykler og drager.

 • LEGO NINJAGO legesættet Ilddrageangreb (71753) indeholder en yderst bevægelig drage, så fantasifulde børn kan nyde timevis af højtflyvende eventyr.
 • Ninja-legesættet indeholder 4 minifigurer fra sæson 1 af NINJAGO-tv-serien: ninjaerne Nya, Kai og Zane samt den onde skeletgeneral Wyplash, alle bevæbnet med cool våben.
 • Den detaljerede flyvende legetøjsdrage har en bevægelig kæbe, hale, ben og vinger, og den har en sadel på ryggen, hvor børn kan placere ninja-minifigurer, når de rider i kamp.
 • Indeholder en gylden samlerminifigur af Nya Legacy med en lille stand som en hyldest til 10-års jubilæet for NINJAGO-legetøj.
 • Hold udkig efter gyldne samlerminifigurer i 5 andre NINJAGO-sæt, bl.a. Elementernes Turnering (71735), Klippeknuser (71736), X-1 ninjabil (71737) og Ultrasonisk angrebsbil (71739).
 • Dette drage-legesæt med 563 elementer rummer en berigende byggeopgave for børn fra 8 år og vil være en fremragende fødselsdags- eller julegave.
 • Dragen er over 27 cm høj, 27 cm lang og 59 cm bred, når den står på bagbenene med spredte vinger. Den er dermed fantastisk til både leg og udstilling.
 • LEGO NINJAGO rummer en fantastisk samling af byggesæt, der kan fanger børns fantasi og hjælper dem med at lære positive værdier gennem rolleleg.
 • I mere end 6 årtier er LEGO klodser blevet fremstillet af materialer af høj kvalitet for at sikre, at de er nemme at skille ad hver gang. Der er ikke brug for ninjaevner eller ninjakræfter!
 • LEGO byggeklodser lever op til strenge sikkerhedsstandarder, så du kan hvile roligt i bevidstheden om, at dine børn er i sikre hænder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Ilddrageangreb
SKU
71753
EAN
5702016912319
UPC
673419339186
Dele
563
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
449 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.