LEGO Vanddrage 71754

Hsblsende LEGO NINJAGO legest med drage og undervandstema

lego 71754 vanddrage
 • 737 Dele
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71754 SKU

Børn kan udspille utrolige historier fra tv-serien NINJAGO: Seabound med det megadetaljerede byggesæt Vanddrage (71754). Den imponerende legetøjsdrage har justerbart hoved, kæbe, ben, hals, vinger og en bevægelig hale, der kan bruges som våben – unik inspiration til timevis af leg. Kvalitetslegetøj til børn. Dragesættet indeholder 5 minifigurer: NRG-Nya, Dykker-Zane med svømmefødder, prins Kalmaar og 2 …

Læs mere...

Priser LEGO Vanddrage 71754

Proshop.dk Proshop.dk -2% 480 kr Se
Lego.com LEGO.com 489 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 550 kr Se
Legekammeraten.dk Legekammeraten.dk 599 kr Se
Legen.dk Legen.dk 599 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO Vanddrage 71754

Børn kan udspille utrolige historier fra tv-serien NINJAGO: Seabound med det megadetaljerede byggesæt Vanddrage (71754). Den imponerende legetøjsdrage har justerbart hoved, kæbe, ben, hals, vinger og en bevægelig hale, der kan bruges som våben – unik inspiration til timevis af leg.

Kvalitetslegetøj til børn
Dragesættet indeholder 5 minifigurer: NRG-Nya, Dykker-Zane med svømmefødder, prins Kalmaar og 2 farlige Maaray-vagter, så børn kan udspille spændende kampe om den eftertragtede bølgeamulet. Der er også en miniubåd med cockpit, som Dykker-Zane kan sidde i, og en udstillingsstand til amuletten.

Fantastisk legetøj, der vil imponere vennerne
LEGO NINJAGO legetøj giver fantasifulde børn mulighed for at opleve en sjov og actionfyldt verden, hvor de kan slutte sig til deres ninjahelte i den uendelige kamp for at forsvare NINJAGO City. Ninjafans og deres venner kan lege med et kæmpe sortiment af byggesæt, som omfatter kraftfulde mech-robotter, detaljerede skibe og superhurtige jetfly.

 • Byggesættet LEGO NINJAGO Vanddrage (71754) indeholder en yderst bevægelig drage, som ninjafans kan bruge til at genskabe actionscener fra tv-serien NINJAGO: Seabound og få utallige timers leg.
 • Indeholder 5 minifigurer: NRG-Nya, Dykker-Zane, prins Kalmaar og 2 Maaray-vagter, alle bevæbnet med cool våben, som giver børns leg en ekstra dimension.
 • Legetøjsdragen har yderst justerbare vinger, ben, hale, hals, en kæbe, der kan åbnes og lukkes, og en bevægelig hale, der kan bruges som våben mod Maaray-vagterne.
 • Sættet omfatter også en miniubåd med et cockpit, der kan åbnes og har plads til dykker-Zane indeni, samt en dyrebar bølgeamulet, som kan udstilles på en stand, der ligner havbunden.
 • Dette meget detaljerede byggesæt til børn fra 9 år er fyldt med funktioner, detaljer og minifigurer og er et legetøj af høj kvalitet, der helt sikkert vil imponere vennerne.
 • Vanddragen er over 14 cm høj, så børn kan stolt udstille den på værelset, når de har besejret Maaray-vagterne på legens slagmark.
 • Hold udkig efter andre sæt inspireret af tv-serien NINJAGO: Seabound, såsom Lloyds hydro-robot (71750), Det Uendelige Havs tempel (71755) og Skæbne-ubåden (71756).
 • LEGO NINJAGO rummer et fantastisk sortiment af kreativt legetøj til både leg og udstilling, som giver små ninjaer mulighed for at opleve en fængslende fantasiverden.
 • I mere end 6 årtier er LEGO klodser blevet fremstillet af materialer af højeste kvalitet for at sikre, at de passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – der er ikke behov for en ninjas evner og styrke!
 • LEGO byggeklodser lever op til strenge sikkerhedsstandarder, så børn er i sikre hænder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Vanddrage
SKU
71754
EAN
5702016912326
UPC
673419339193
Dele
737
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
489 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.