LEGO Skæbne-ubåden 71756

Spektakulrt LEGO NINJAGO ubdsst

lego 71756 skaebne ubaden
 • 1159 Dele
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71756 SKU

Spændende kampe på havbunden udkæmpes med denne LEGO Hydro Bounty fra den uhyre populære NINJAGO serie. Køretøjet er fyldt med spektakulære og imponerende detaljer, så du kan opleve spændende eventyr. Hvad med to fjederbelastede skydere, udfoldelige vinger og to miniubåde? Sættet indeholder også ikke færre end ti minifigurer. Både den gode Scuba Kai, Scuba Nya, Scuba …

Læs mere...

Priser LEGO Skæbne-ubåden 71756

Lego.com LEGO.com 909 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 980 kr Se
Legen.dk Legen.dk 1 049 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 1 050 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO Skæbne-ubåden 71756

Spændende kampe på havbunden udkæmpes med denne LEGO Hydro Bounty fra den uhyre populære NINJAGO serie. Køretøjet er fyldt med spektakulære og imponerende detaljer, så du kan opleve spændende eventyr. Hvad med to fjederbelastede skydere, udfoldelige vinger og to miniubåde?

Sættet indeholder også ikke færre end ti minifigurer. Både den gode Scuba Kai, Scuba Nya, Scuba Zane, Scuba Jay, Scuba Cole og Scuba Lloyd og den onde prins Kalmaar, en Maaray-vagt og to Wu Bots kan findes i sættet. Det vil blive en voldsom kamp på havbunden.

Opdag alle detaljer

LEGO 71756 Hydro Bounty er et imponerende LEGO sæt med 1159 klodser. Det giver dig mulighed for at bygge et undervandsskib, der er 59 centimeter langt, 15 centimeter højt og 30 centimeter bredt. Det vil være et ægte blikfang på børneværelset. Desuden er skibet fuld af flotte detaljer, hvilket gør det endnu mere udfordrende at spille med sættet.

Den aftagelige mecha, cockpittet, der kan åbnes, og de udfoldelige vinger sikrer masser af sjov i legetiden. Desuden er skibet dekoreret i detaljer. Små bygherrer vil stolt vise deres byggearbejde frem for deres venner.

Start din egen Ninjago LEGO samling

LEGO Hydro Bounty er ikke det første, og sandsynligvis heller ikke det sidste LEGO NINJAGO byggesæt. Blandt andet kommer Vanddrageren og Templet af det endeløse hav fra den samme NINJAGO-serie, nemlig NINJAGO: Seabound.

Der er også byggesæt fra andre NINJAGO-serier, f.eks. den jungledrage, byhaverne og flintrobotten. Ved at kombinere de forskellige sæt kan du samle dit eget NINJAGO-univers. Genopfør dine yndlingsafsnit og -kampe, eller find på dine egne nye NINJAGO-eventyr.

Desuden ser alle sættene imponerende ud, så du kan også sætte dem i dit værelse som dekoration. Alle dine venner vil sikkert gerne komme og lege med dine LEGO NINJAGO sæt!

 • LEGO NINJAGO Skæbne-ubåden (71756) er et actionfyldt ubådssæt med spændende detaljer og funktioner, som giver ninjafans mulighed for at udspille gribende historier under vandet.
 • Indeholder 10 minifigurer fra tv-serien NINJAGO: Seabound: Dykker-Kai, Dykker-Cole, Dykker-Jay, Dykker-Lloyd, Dykker-Zane og Dykker-Nya, prins Kalmaar, en Maaray-vagt og 2 Wu-botter.
 • Skæbne-ubåden har 2 fjederbetjente skydere, 2 udfoldelige vinger, et cockpit, der kan åbnes, en aftagelig mech-robot og 2 seje miniubåde.
 • Dette ubådslegetøj med 1.159 elementer til alle fra 9 år vil være en fremragende fødselsdags- eller julegave, som ethvert barn vil være stolt af at tage med til en legeaftale for at imponere vennerne.
 • Skæbne-ubåden er over 15 cm høj, 59 cm lang og 30 cm bred – den ideelle størrelse til at lege med derhjemme eller have stående fremme, når den ikke leges med.
 • Hold udkig efter andre NINJAGO-sæt inspireret af tv-serien NINJAGO: Seabound, såsom Vanddrage (71754), Lloyds hydro-robot (71750) og Det Uendelige Havs tempel (71755).
 • LEGO NINJAGO omfatter et fantastisk sortiment af detaljerede byggesæt, som ethvert barn vil være stolt over at eje, og som lærer børn om ninjaernes værdier, såsom mod, selvopofrelse og familie, mens de har det sjovt.
 • I mere end 6 årtier er LEGO klodser blevet fremstillet af materialer af højeste kvalitet for at sikre, at de passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – der er ikke behov for en ninjas evner!
 • LEGO byggeklodser lever op til strenge sikkerhedsstandarder, så børn er i sikre hænder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Skæbne-ubåden
SKU
71756
EAN
5702016912340
UPC
673419339216
Dele
1159
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
909 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.