LEGO Skæbne-ubåden 71756

Spektakulrt LEGO NINJAGO ubdsst

lego 71756 skaebne ubaden
 • 1159 Dele
 • NINJAGO Tema
 • 71756 SKU

Børn kan nyde actionfyldte kampe på havets bund med det utroligt detaljerede byggesæt LEGO NINJAGO Skæbne-ubåden (71756). Undervandsfartøjet omfatter 10 minifigurer og er spækket med seje detaljer og funktioner ? 2 fjederbetjente skydere, cockpit, der kan åbnes, udfoldelige vinger, en aftagelig mech-robot og 2 miniubåde ? alt sammen noget, der kan sætte gang i fantasien hos unge ninjafans!

Læs mere...

Priser LEGO Skæbne-ubåden 71756

Alternate.dk Alternate.dk -35% 842 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk -33% 875 kr Se
Eurotoys.dk Eurotoys.dk -27% 949 kr Se
Br.dk Br.dk -23% 999 kr Se
Legen.dk Legen.dk -19% 1 049 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 299 kr Se
Kids-world.dk Kids-world.dk 1 300 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO Skæbne-ubåden 71756

Børn kan nyde actionfyldte kampe på havets bund med det utroligt detaljerede byggesæt LEGO NINJAGO Skæbne-ubåden (71756). Undervandsfartøjet omfatter 10 minifigurer og er spækket med seje detaljer og funktioner – 2 fjederbetjente skydere, cockpit, der kan åbnes, udfoldelige vinger, en aftagelig mech-robot og 2 miniubåde – alt sammen noget, der kan sætte gang i fantasien hos unge ninjafans!

NINJAGO-sæt i topkvalitet
Dette sæt med undervandstema indeholder hele 10 minifigurer: Dykker-Kai, Dykker-Nya, Dykker-Zane, Dykker-Jay, Dykker-Cole og Dykker-Lloyd, alle med svømmefødder, dykkerudstyr og våben til at bekæmpe skurke-kvartetten bestående af prins Kalmaar, en Maaray-vagt og 2 Wu-botter.

Fantasifulde og sjove byggesæt til børn
NINJAGO legetøj giver børn mulighed for at opleve en verden af fordybende og fantasifuld action. Unge byggere kan nyde at samle modellerne, før de dykker ned i fantastiske eventyr sammen med deres ninjahelte og kæmper mod masser af fjender, mens de leger med et fantastisk sortiment af jetfly, drager og mech-robotter.

 • LEGO NINJAGO Skæbne-ubåden (71756) er et actionfyldt ubådssæt med spændende detaljer og funktioner, som giver ninjafans mulighed for at udspille gribende historier under vandet.
 • Indeholder 10 minifigurer fra tv-serien NINJAGO: Seabound: Dykker-Kai, Dykker-Cole, Dykker-Jay, Dykker-Lloyd, Dykker-Zane og Dykker-Nya, prins Kalmaar, en Maaray-vagt og 2 Wu-botter.
 • Skæbne-ubåden har 2 fjederbetjente skydere, 2 udfoldelige vinger, et cockpit, der kan åbnes, en aftagelig mech-robot og 2 seje miniubåde.
 • Dette ubådslegetøj med 1.159 elementer til alle fra 9 år vil være en fremragende fødselsdags- eller julegave, som ethvert barn vil være stolt af at tage med til en legeaftale for at imponere vennerne.
 • Skæbne-ubåden er over 15 cm høj, 59 cm lang og 30 cm bred – den ideelle størrelse til at lege med derhjemme eller have stående fremme, når den ikke leges med.
 • Hold udkig efter andre NINJAGO-sæt inspireret af tv-serien NINJAGO: Seabound, såsom Vanddrage (71754), Lloyds hydro-robot (71750) og Det Uendelige Havs tempel (71755).
 • LEGO NINJAGO omfatter et fantastisk sortiment af detaljerede byggesæt, som ethvert barn vil være stolt over at eje, og som lærer børn om ninjaernes værdier, såsom mod, selvopofrelse og familie, mens de har det sjovt.
 • I mere end 6 årtier er LEGO klodser blevet fremstillet af materialer af højeste kvalitet for at sikre, at de passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – der er ikke behov for en ninjas evner!
 • LEGO byggeklodser lever op til strenge sikkerhedsstandarder, så børn er i sikre hænder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Skæbne-ubåden
SKU
71756
Dele
1159
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
1 299 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.