LEGO 75242 TIE Interceptor med sortkldt pilot

Sjælden

Velkommen til Griff Hallorans verden og hans TIE Interceptor fra den populre tv-serie Star Wars: Modstandsbevgelsen!

lego 75242 tie interceptor med sortkldt pilot
  • 396 Dele
  • LEGO Star Wars Tema
  • 75242 SKU

Børn kan bygge og lege med det fantastiske LEGO Star Wars byggelegetøj 75242 TIE Interceptor med sortklædt pilot fra den populære tv-serie Star Wars: Modstandsbevægelsen. Dette detaljerede Star Wars rumskib har et cockpit, der kan åbnes og har plads til at sætte flyveresset Griff Halloran ind, 2 fjederbetjente skydere på vingespidserne og et aftageligt panel …

Læs mere...

Priser LEGO 75242 TIE Interceptor med sortkldt pilot

Dette produkt er udsolgt

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO 75242 TIE Interceptor med sortkldt pilot

Børn kan bygge og lege med det fantastiske LEGO Star Wars byggelegetøj 75242 TIE Interceptor med sortklædt pilot fra den populære tv-serie Star Wars: Modstandsbevægelsen. Dette detaljerede Star Wars rumskib har et cockpit, der kan åbnes og har plads til at sætte flyveresset Griff Halloran ind, 2 fjederbetjente skydere på vingespidserne og et aftageligt panel bagtil, hvor der kan opbevares et ekstra missil. Dette sjove byg selv-legetøj indeholder 2 LEGO Star Wars minifigurer og en LEGO droidefigur.

  • Dette LEGO Star Wars byggelegetøj indeholder 2 minifigurer: Griff Halloran og Poe Dameron, samt en LEGO droidefigur af BB-8.
  • LEGO Star Wars TIE Interceptor-modellen har minifigurcockpit, der kan åbnes, vingespidsmonterede fjederbetjente skydere samt et lastrum, der kan åbnes bagtil og har plads til opbevaring af det ekstra missil.
  • Våben: 2 blasterpistoler.
  • TIE Interceptor-byggesættet til børn er over 8 cm højt, 36 cm langt og 21 cm bredt.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO TIE Interceptor med sortkldt pilot
SKU
75242
EAN
5702016370690
Dele
396
Tema
LEGO Star Wars
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
449 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.