LEGO 75274 TIE-jagerpilothjelm

Sjælden

Sejt samlerobjekt af en LEGO Star Wars TIE-jagerpilothjelm til fremvisning!

lego 75274 tie jagerpilothjelm
 • 724 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75274 SKU

Giv dine byggeevner en udfordring, og væk minder om klassiske Star Wars kampscener med den bygbare LEGO Star Wars fremvisningsmodel TIE-jagerpilothjelm (75274)! Sættet er en vidunderlig gaveidé til Star Wars kendere fra 18 år og alle erfarne LEGO byggere, idet hjelmens ikoniske konturer og detaljer er smukt genskabt med LEGO klodser samt grafikklistermærker. Byg og …

Læs mere...

Priser LEGO 75274 TIE-jagerpilothjelm

Dette produkt er udsolgt

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO 75274 TIE-jagerpilothjelm

Giv dine byggeevner en udfordring, og væk minder om klassiske Star Wars kampscener med den bygbare LEGO Star Wars fremvisningsmodel TIE-jagerpilothjelm (75274)! Sættet er en vidunderlig gaveidé til Star Wars kendere fra 18 år og alle erfarne LEGO byggere, idet hjelmens ikoniske konturer og detaljer er smukt genskabt med LEGO klodser samt grafikklistermærker.

Byg og vis frem
Dette samlerobjekt af en Star Wars hjelm har en sokkel med navneskilt og vil helt sikkert fange opmærksomheden, når det vises frem derhjemme eller på kontoret. Se også de andre LEGO Star Wars bygge- og fremvisningsmodelsæt, der er nye i maj 2020 – Stormsoldathjelm (75276) og Boba Fetts hjelm (75277).

En galakse af sjov!
LEGO Koncernen har genskabt ikoniske rumskibe, fartøjer, steder og figurer fra Star Wars universet siden 1999. LEGO Star Wars er det mest succesfulde tema med et stort udvalg af sæt til leg og fremvisning, der glæder fans i alle aldre.

 • Vis byggeevner på eliteniveau for at konstruere denne smarte Star Wars TIE-jagerpilothjelm (75274). Det er en vidunderlig fremvisningsmodel, der vil glæde enhver fan, og den er fuld af smukke LEGO klodsbyggede detaljer.
 • Det ikoniske design af en TIE-jagerpilothjelm er gengivet i LEGO klodser samt grafikklistermærker for at give minder om episke Star Wars filmscener, og soklen med navneskilt gør det til en sej udstillingsgenstand.
 • Dette LEGO sæt indgår i en samlerserie af LEGO Star Wars bygge- og fremvisningsmodelsæt – se også Stormsoldathjelm (75276) og Boba Fetts hjelm (75277).
 • Dette Star Wars byg selv-sæt med 723 elementer giver erfarne LEGO byggere en fordybende, udfordrende byggeoplevelse og vil være den bedste gave til fødselsdag, jul eller som en særlig overraskelse til alle Star Wars fans fra 18 år.
 • TIE-jagerpilothjelmen er over 18 cm høj, 13 cm bred og 15 cm dyb – der er ikke brug for masser af plads til at vise den frem, men dens iøjnefaldende, autentiske detaljer vil helt sikkert fange alle forbipasserendes opmærksomhed!
 • Bruger ingen batterier! Dette byggesæt af en LEGO Star Wars TIE-jagerpilothjelm giver en afstressende byggeoplevelse kun med LEGO klodser. Så slap af, og nyd at skabe en smuk fremvisningsmodel!
 • Køber du dette seje byggelegetøj til en Star Wars fan, der ikke er så erfaren med LEGO sæt? Bare rolig. Der medfølger en vejledning, som er nem at følge, så enhver i sikker stil kan åbne æsken og give sig i kast med denne komplekse model.
 • Der findes et rigt udvalg af LEGO Star Wars sæt, som kan begejstre fans i alle aldre, uanset om de vil udspille scener fra filmene, finde på deres egne episke historier eller bare gerne vil bygge og fremvise de fantastiske modeller.
 • Du behøver ikke at bruge Kraften til at sætte LEGO klodser sammen eller skille dem ad! Lige siden 1958 har de overholdt branchens højeste standarder for at sikre, at de passer perfekt sammen.
 • LEGO klodser og elementer bliver klemt, vredet, kastet, opvarmet og analyseret for at sikre, at dette sjove Star Wars byggesæt overholder de højeste sikkerhedsstandarder her på Jorden (og i enhver galakse!).

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO TIE-jagerpilothjelm
SKU
75274
EAN
5702016617207
Dele
724
Tema
LEGO Star Wars
Alder
18+ år
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
549 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.