LEGO Boba Fetts hjelm 75277

LEGO Star Wars byg selv-samlermodel af Boba Fetts hjelm til fremvisning!

lego 75277 boba fetts hjelm scaled
 • 625 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75277 SKU

Byg og fremvis en LEGO klon af en af galaksens farligste dusørjægere med modelsættet Boba Fetts hjelm (75277)! Det er en supergod LEGO Star Wars gaveidé til voksne fans og rummer en prøvende udfordring for erfarne LEGO byggere, idet hjelmens velkendte form og autentiske detaljer er smukt gengivet med LEGO klodser. Byg til fremvisning. Dette LEGO …

Læs mere...

Priser LEGO Boba Fetts hjelm 75277

Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -19% 444 kr Se
Lego.com LEGO.com 549 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk 919 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Boba Fetts hjelm 75277

Byg og fremvis en LEGO klon af en af galaksens farligste dusørjægere med modelsættet Boba Fetts hjelm (75277)! Det er en supergod LEGO Star Wars gaveidé til voksne fans og rummer en prøvende udfordring for erfarne LEGO byggere, idet hjelmens velkendte form og autentiske detaljer er smukt gengivet med LEGO klodser.

Byg til fremvisning
Dette LEGO Boba Fett samlerobjekt har en sokkel med navneskilt, så det kan vises frem derhjemme, på kontoret eller et andet sted i galaksen, hvor du har lyst. Hvis du vil have en ekstra byggeudfordring, så se LEGO Star Wars modelsættet, der er nyt i januar 2020 – Stormsoldathjelm (75276).

Star Wars action for alle!
LEGO Koncernen har skabt klodsbyggede versioner af ikoniske Star Wars rumskibe, fartøjer, steder og figurer siden 1999. LEGO Star Wars er blevet et enormt populært tema med et kæmpe udvalg af byggesæt, der begejstrer fans i alle aldre, så hvorfor ikke være med?

 • Byg en hyldest til en af de mest frygtindgydende dusørjægere i Star Wars universet, og giv dine LEGO byggeevner en udfordring ved at bygge den fantastiske samlermodel af Boba Fetts hjelm (75277) til fremvisning.
 • De autentiske detaljer i Boba Fetts hjelm er smukt gengivet med LEGO klodser. Når denne model vises frem på sin sokkel med navneskilt, vil den vække minder om spændende Star Wars scener.
 • Boba Fetts hjelm indgår i en samlerserie af LEGO Star Wars bygge- og fremvisningsmodeller – hold også udkig efter Stormsoldathjelm (75276).
 • Star Wars sættet Boba Fetts hjelm med 625 elementer vil være den bedste gave til fødselsdag, jul eller som en særlig overraskelse til Star Wars fans fra 18 år og erfarne LEGO byggere, og sættet rummer et udfordrende byggeprojekt.
 • LEGO Star Wars Boba Fetts hjelm er over 21 cm høj, 11 cm bred og 11 cm dyb – den optager ikke meget plads, men de iøjnefaldende detaljer vil med sikkerhed begejstre enhver Star Wars fan.
 • Dette seje byg selv-sæt uden batterier til kreative voksne giver en afstressende og afslappende byggeoplevelse. Så find lidt tid i kalenderen, find dit bygge-zen, og skab en fantastisk Star Wars bygge- og fremvisningsfigurmodel!
 • Overvejer du at købe dette Boba Fett-samlerobjekt til en Star Wars fan, der endnu ikke kender LEGO sæt? Bare rolig. Der medfølger en tydelig, trinvis vejledning, så enhver kan påtage sig denne komplekse byggeudfordring med selvtillid.
 • LEGO Star Wars byg selv-sæt er fantastiske til børn og voksne fans, som kan bygge og fremvise modellerne, genskabe klassiske Star Wars filmscener og finde på deres egne spændende historier. Der er noget for alle!
 • Du behøver ikke at bruge Kraften til at sætte LEGO klodser sammen eller skille dem ad! De overholder branchens højeste standarder for at sikre, at de er ensartede og nemme at sætte sammen.
 • LEGO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at dette LEGO Star Wars sæt overholder de højeste sikkerhedsstandarder på Jorden (og i fjerne, fjerne galakser!).

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Boba Fetts hjelm
SKU
75277
EAN
5702016617221
UPC
673419318433
Dele
625
Tema
LEGO Star Wars
Alder
18+ år
LEGO pris
549 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.