LEGO Klonsoldater fra 501. legion 75280

Star Wars AT-RT-ganger og BARC-speeder til kampaction

lego 75280 klonsoldater fra 501 legion scaled
 • 285 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75280 SKU

Udspil en episk kamp mellem elite-klonsoldaterne fra 501. legion og separatisthærens kampdroider. Hold udkig efter droiderne fra AT-RT-cockpittet med elektrokikkerten. Angrib med BARC-speederen, og affyr knopskyderne. Kæmp imod med kampdroidernes blastere. Hvem vinder i dette spændende LEGO Star Wars eventyr? Det er op til dig.Børn kan lave rollelege som klonsoldater fra 501. legion og genopleve …

Læs mere...

Priser LEGO Klonsoldater fra 501. legion 75280

Lego.com LEGO.com 189 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Klonsoldater fra 501. legion 75280

Udspil en episk kamp mellem elite-klonsoldaterne fra 501. legion og separatisthærens kampdroider. Hold udkig efter droiderne fra AT-RT-cockpittet med elektrokikkerten. Angrib med BARC-speederen, og affyr knopskyderne. Kæmp imod med kampdroidernes blastere. Hvem vinder i dette spændende LEGO Star Wars eventyr? Det er op til dig.

 • Børn kan lave rollelege som klonsoldater fra 501. legion og genopleve spændende action fra Star Wars: The Clone Wars med dette LEGO Star Wars actionsæt (75280), der omfatter en AT-RT-ganger og BARC-speeder.
 • Dette LEGO Star Wars byggesæt indeholder 4 LEGO minifigurer: 3 klonsoldater fra 501. legion, der er nye i 2020, og en jetpacksoldat fra 501. legion med jetpackelement samt 2 kampdroider og våben til kampe.
 • AT-RT-gangeren har et farvetema, der er nyt i august 2020, justerbare ben, en knopskyder, fastgørelsespunkter til en blaster og elektrokikkertelement, og BARC-speederen har 2 knopskydere for at inspirere til kreativ leg.
 • Dette byg selv-legesæt med 285 elementer er en ideel fødselsdags- eller julegave til drenge og piger fra 7 år. De 2 fartøjer kan også bruges i videospillet LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.
 • Den kompakte og robuste LEGO Star Wars AT-RT-ganger er over 17 cm høj, 9 cm lang og 8 cm bred – en nem størrelse til at putte i et barns rygsæk, og BARC-speederen er klar til leg, uanset hvor turen går hen.
 • Der er ikke brug for batterier med dette fantastiske byggelegetøj til børn – det er bygget udelukkende af LEGO klodser og drives af børns fantasi, så den actionfyldte leg stopper aldrig.
 • Overvejer du at købe dette Star Wars byggesæt til nogen, der endnu ikke kender LEGO sæt? Ikke noget problem. Der medfølger nem og illustreret vejledning. Bare åbn æsken, så er legen i gang!
 • LEGO Star Wars byggelegetøj er fantastisk til børn (og voksne fans), der kan genskabe scener fra Star Wars sagaen, finde på deres egne galaktiske eventyr og fremvise byg selv-samlermodellerne.
 • Lige siden 1958 har LEGO klodser overholdt branchens højeste standarder, så de er robuste og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – ingen grund til at bruge Kraften!
 • LEGO klodser og elementer testes på næsten alle tænkelige måder for at sikre, at alle byggesæt overholder de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder på Jorden – og i fjerne, fjerne galakser!

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Klonsoldater fra 501. legion
SKU
75280
EAN
5702016617245
UPC
673419318457
Dele
285
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
189 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.