LEGO Pansret angrebsfartøj (AAT) 75283

LEGO AAT fra Star Wars: The Clone Wars til kampleg

lego 75283 pansret angrebsfartoj aat scaled
 • 286 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75283 SKU

Børn kan nyde timevis af episk kampaction med LEGO byggesættet Pansret angrebsfartøj (AAT) (75283) fra Star Wars: The Clone Wars. AAT'en har masser af realistiske detaljer, der kan inspirere til sjov og kreativ leg, bl.a. luger, der kan åbnes og har plads indeni til kampdroiderne, LEGO minifigurer, 2 fjederbetjente skydere og et drejeligt tårn …

Læs mere...

Priser LEGO Pansret angrebsfartøj (AAT) 75283

Lego.com LEGO.com 349 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Pansret angrebsfartøj (AAT) 75283

Børn kan nyde timevis af episk kampaction med LEGO byggesættet Pansret angrebsfartøj (AAT) (75283) fra Star Wars: The Clone Wars. AAT'en har masser af realistiske detaljer, der kan inspirere til sjov og kreativ leg, bl.a. luger, der kan åbnes og har plads indeni til kampdroiderne, LEGO minifigurer, 2 fjederbetjente skydere og et drejeligt tårn med en kanon, der kan bevæges op og ned.

501. legion mod kampdroider!
Dette actionfyldte sæt indeholder 2 LEGO Star Wars minifigurer – Ahsoka Tanoog Ahsokas klonsoldat – LEGO figurer af AAT-fører-kampdroide og kampdroide samt forskellige våben til at inspirere til rolleleg. Dette legetøjsbyggesæt er en fremragende gaveidé, der vil udvide enhver fans LEGO Star Wars samling, og det er fantastisk til selvstændig eller fælles leg.

Star Wars action i LEGO stil!
LEGO Koncernen har skabt klodsbyggede versioner af ikoniske Star Wars stjernejagere, fartøjer, steder og figurer siden 1999. Det er blevet et enormt populært tema med et fantastiskudvalg af sæt til at begejstre fans i alle aldre.

 • Genskab spændende kampe mellem den 501. legion og kampdroider fra Star Wars: The Clone Wars med det fantastiske LEGO byggelegetøj Pansret angrebsfartøj (AAT) (75283) til børn.
 • Dette sæt indeholder 2 LEGO Star Wars minifigurer – Ahsoka Tano og Ahsokas klonsoldat – LEGO figurer af AAT-fører-kampdroide og kampdroide samt seje våben, bl.a. 2 lyssværd, til at udspille actionfyldte historier.
 • AAT-byggelegetøjet rummer masser af realistiske detaljer, der kan inspirere til kampleg, bl.a. 2 fjederbetjente skydere,et drejeligt tårn med en kanon, der kan bevæges op og ned, samt front- og kanontårnsluger, der kan åbnes og har plads indeni til kampdroiderne.
 • Dette byg selv-legetøj på 286 elementer er en fremragende idé som julegave og rummer en sjov og berigende byggeudfordring for drenge og piger fra 7 år. Det er nemt at kombinere med andre LEGO Star Wars sæt for at få endnu mere kreativt sjov.
 • AAT-byggelegetøjet er over 12 cm højt, 21 cm langt og 14 cm bredt. Fans kan også styre fartøjet i videospillet LEGO Star Wars: The Skywalker Saga for at få endnu mere kreativt sjov.
 • Dette byg selv-legesæt drives af kreative børns fri tænkning – batterier er ikke nødvendige – så uanset om byggeriet og den sjove leg foregår selvstændigt eller deles med venner og familie, stopper de galaktiske eventyr aldrig!
 • Er du på udkig efter det bedste byggelegetøj til et barn, der endnu ikke kender LEGO sæt? Dette sæt fra Star Wars: The Clone Wars indeholder nem, trykt vejledning, så barnet kan bygge selvstændigt ... og føle sig Jedi-fantastisk!
 • LEGO Star Wars byg selv-legesæt er fantastiske til børn (og voksne fans), som kan bygge og fremvise dem, genskabe scener fra den mindeværdige Star Wars saga og finde på deres egne unikke historier.
 • Lige siden 1958 har LEGO klodser overholdt branchens højeste standarder, som sikrer, at de er af ensartet kvalitet og nemt kan sættes sammen og skilles ad hver gang – ingen grund til at bruge Kraften!
 • LEGO klodser og elementertestes på stort set alle tænkelige måder, så du kan være sikker på, at dette LEGO Star Wars AAT-sæt opfylder de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder her på Jorden – og i fjerne, fjerne galakser!

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Pansret angrebsfartøj (AAT)
SKU
75283
EAN
5702016617276
UPC
673419318488
Dele
286
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
349 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.