LEGO AT-AT 75288

Ikonisk LEGO Star Wars AT-AT-ganger til actionfyldt leg

lego 75288 at at scaled
 • 1267 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75288 SKU

Genoplev slaget om Hoth og andre scener fra den klassiske Star Wars trilogi med LEGO byggesættet AT-AT (75288) til børn! Forskellige dele af AT-AT-fartøjet (All Terrain Armored Transport) kan åbnes for at gøre legen nemmere, og det har fjederbetjente skydere samt en speedercykel indeni. Fans vil også elske de autentiske detaljer, såsom et spil, der …

Læs mere...

Priser LEGO AT-AT 75288

Proshop.dk Proshop.dk -29% 990 kr Se
Legen.dk Legen.dk -14% 1 199 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 399 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO AT-AT 75288

Genoplev slaget om Hoth og andre scener fra den klassiske Star Wars trilogi med LEGO byggesættet AT-AT (75288) til børn! Forskellige dele af AT-AT-fartøjet (All Terrain Armored Transport) kan åbnes for at gøre legen nemmere, og det har fjederbetjente skydere samt en speedercykel indeni. Fans vil også elske de autentiske detaljer, såsom et spil, der kan trække Luke og hans termiske detonatorelement op.

Imperiet mod Oprørsalliancen
Dette actionfyldte sæt indeholder 6 LEGO minifigurer – LukeSkywalker, general Veers, 2 AT-AT-førere og 2 snesoldater. De har alle våben, bl.a. Lukes lyssværd og snesoldaternes skyder på trefod, som kan inspirere til rollelege med Star Wars missioner. En vidunderlig gaveidé til enhver LEGO Star Wars samler, og fantastisk til selvstændig eller fælles leg.

Kærlighed til LEGO Star Wars sæt!
LEGO Koncernen har genskabt ikoniske rumskibe, fartøjer, steder og figurer fra Star Wars universet i mere end to årtier, og LEGO Star Wars er blevet et enormt populært tema. Kan man andet end at elske det?

 • Fans af den klassiske Star Wars trilogi og videospillet LEGO Star Wars: The Skywalker Saga vil elske at genskabe action fra slaget om Hoth med denne detaljerede, justerbare LEGO klodsversion af den ikoniske ganger AT-AT (75288).
 • Dette sjove, kreative byggelegetøj til børn indeholder 6 LEGO Star Wars minifigurer – Luke Skywalker, general Veers, 2 AT-AT-førere og 2 snesoldater, alle med våben til at udspille rollelegskampe mellem Imperiet og Oprørsalliancen.
 • AT-AT'en har et cockpit til 3 LEGO minifigurer, udfoldelige paneler, fjederbetjente skydere, en speedercykel, spil, bundluge, så Luke kan smide det termiske detonatorelement ind, og meget mere, der giver realistisk og kreativ leg.
 • Dette sæt med 1.267 elementer vil være en supergod fødselsdagsgave, julegave eller særlig belønning til drenge og piger fra 10 år, som kan se frem til en berigende byggeudfordring og timevis af selvstændig eller fælles leg.
 • AT-AT-fartøjet er over 34 cm højt, 38 cm langt og 15 cm bredt. Kan også styres af fans i videospillet LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.
 • Dette sjove byggesæt med en Star Wars AT-AT-ganger bruger ikke batterier – det er udelukkende lavet af LEGO klodser og drives af børns fantasi for at give ubegrænsede galaktiske eventyr og kreativt sjov.
 • Overvejer du at købe dette fantastiske byg selv-legetøj til en Star Wars fan, der endnu ikke kender LEGO sæt? Bare rolig. Der medfølger trinvis vejledning, så alle kan påtage sig denne komplekse byggeudfordring med selvtillid.
 • LEGO Star Wars byggelegetøj er fantastisk til børn og voksne fans, der gerne vil bygge, fremvise og genskabe scener fra den klassiske Star Wars saga eller skabe deres egne sjove missioner. Der er noget for alle!
 • Du behøver ikke at bruge Kraften til at sætte LEGO klodser sammen eller skille dem ad! De opfylder branchens højeste standarder, så du kan være sikker på, at klodserne i dette byg selv-legesæt passer perfekt og problemfrit sammen.
 • LEGO klodser og elementer bliver opvarmet, klemt, kastet, vredet og analyseret for at sikre, at hvert eneste actionfyldt Star Wars sæt overholder de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder her på Jorden – og i fjerne, fjerne galakser!

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO AT-AT
SKU
75288
EAN
5702016617320
UPC
673419318532
Dele
1267
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
1 399 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.