LEGO Mos Eisleys Cantina 75290

Byg og fremvis din egen version af Mos Eisleys Cantina!

lego 75290 mos eisleys cantina scaled
 • 3187 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75290 SKU

Nyd skøn alenetid, og genoplev ikoniske øjeblikke fra Star Wars: Et nyt håb med den fantastiske LEGO Star Wars byg selv-model Mos Eisleys Cantina (75290), som du kan fremvise med stolthed. Dette sæt med 3.187 elementer indgår i serien Master Builder Series og forestiller den kendte cantina med masser af autentiske detaljer, der vil begejstre …

Læs mere...

Priser LEGO Mos Eisleys Cantina 75290

LEGO.com LEGO.com 3 099 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Mos Eisleys Cantina 75290

Nyd skøn alenetid, og genoplev ikoniske øjeblikke fra Star Wars: Et nyt håb med den fantastiske LEGO Star Wars byg selv-model Mos Eisleys Cantina (75290), som du kan fremvise med stolthed. Dette sæt med 3.187 elementer indgår i serien Master Builder Series og forestiller den kendte cantina med masser af autentiske detaljer, der vil begejstre fans, samt bygninger, som kan tilføjes for at genskabe en ægte byscene fra Mos Eisley.

Byg og vis frem
Den fordybende byggeproces er en fantastisk måde at slappe af på og genoplive din passion for Star Wars. En LEGO figur af en dewback og 2 landspeedere fuldender den vidunderlige udstillingsgenstand. Gør din Tatooine-scene levende med 21 LEGO minifigurer, bl.a. Luke Skywalker, Han Solo og C-3PO, desuden Ponda Baba, Garindan og Labria, der er nye i oktober 2020, samt en LEGO droidefigur af R2-D2.

Dit næste gør det selv-projekt
Byggesættet indeholder tydelig vejledning, så du kan nyde hvert trin af den fysiske gør det selv-oplevelse. Dette byggesæt til voksne er blot ét blandt et enormt udvalg af LEGO Star Wars sæt og vil være en super gave til dig selv, Star Wars fans eller hobbyentusiaster i dit liv.

 • Fordyb dig i en udfordrende byggeproces, og genskab derefter klassiske scener fra Star Wars: Et nyt håb med det yderst detaljerede LEGO Star Wars sæt Mos Eisleys Cantina (75290), en fremvisningsmodel, der indgår i serien Master Builder Series.
 • Dette byggesæt indeholder 21 LEGO minifigurer, bl.a. Chewbacca, Obi-Wan Kenobi, Ponda Baba, Garindan og Labria samt en LEGO droidefigur af R2-D2 og en LEGO figur af en dewback, som alle er med til gøre kroen på Tatooine levende.
 • Cantinaen har et aftageligt tag, der giver nem adgang til de forskellige båse, så du kan udforske de mange autentiske detaljer og udspille historier med heltene og de mange forskellige smuglere, dusørjægere og rumvæsner.
 • Dette Star Wars byggesæt med 3.187 elementer er perfekt til at bygge stress væk med, og det er en skøn belønning til dig selv eller en særlig gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til en Star Wars fan eller hobbyentusiast i dit liv.
 • Den bygbare model af Mos Eisleys Cantina er over 19 cm høj, 52 cm bred og 58 cm dyb i åben tilstand. Sammen med de aftagelige bygninger og 2 landspeedere udgør den en fantastisk udstillingsgenstand.
 • Bruger ikke batterier – dette sæt rummer en fysisk og afslappende byggeoplevelse udelukkende med LEGO klodser. Så giv dig selv en velfortjent pause, og nyd at genskabe et ikonisk Star Wars sted.
 • Indeholder brugervenlig vejledning, så selv LEGO nybegyndere kan bygge med selvtillid, samt et illustreret hæfte om sættet, dets modeldesigner og de Star Wars historier, der inspirerede det.
 • Dette LEGO Star Wars sæt til voksne er en del af en samling inspirerende LEGO byggesæt designet til dig som kvalitetsbevidst hobbyentusiast, der er på udkig efter dit næste sjove og kreative gør det selv-projekt.
 • Lige siden 1958 har LEGO byggeklodser levet op til de højeste branchestandarder, hvilket sikrer, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang. Ingen grund til at bruge Kraften!
 • LEGO klodser og elementer testes og analyseres grundigt, så alle Star Wars byg selv-sæt lever op til de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder på Jorden – og i alle galakser!

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Mos Eisleys Cantina
SKU
75290
EAN
5702016663495
UPC
673419321419
Dele
3187
Tema
LEGO Star Wars
Alder
18+ år
LEGO pris
3 100 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.