LEGO The Mandalorian – Dusørjægerens skib 75292

Sejt, bygbart rumskib Razor Crest fra Star Wars: Mandalorianeren!

lego 75292 the mandalorian dusorjaegerens skib scaled
 • 1023 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75292 SKU

Genoplev dusørjægeren Mandalorianeren og Barnets kampe mod spejdersoldaten og andre fjender med LEGO Star Wars byggelegetøjet The Mandalorian - Dusørjægerens skib (75292) til børn. Denne klodsbyggede pansrede transportfærge omfatter et lastrum med sider, der kan åbnes og fungerer som adgangsramper, og med karbonitindstøbte bytte-elementer indeni, et dobbelt LEGO minifigurcockpit, fjederbetjente skydere, redningskapsel og mange andre …

Læs mere...

Priser LEGO The Mandalorian – Dusørjægerens skib 75292

LEGO.com LEGO.com 1 299 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO The Mandalorian – Dusørjægerens skib 75292

Genoplev dusørjægeren Mandalorianeren og Barnets kampe mod spejdersoldaten og andre fjender med LEGO Star Wars byggelegetøjet The Mandalorian - Dusørjægerens skib (75292) til børn. Denne klodsbyggede pansrede transportfærge omfatter et lastrum med sider, der kan åbnes og fungerer som adgangsramper, og med karbonitindstøbte bytte-elementer indeni, et dobbelt LEGO minifigurcockpit, fjederbetjente skydere, redningskapsel og mange andre autentiske detaljer, der kan inspirere til kreativ leg.

Eventyrlig rolleleg
Dette byg selv-rumskibssæt med 1.023 elementer er en udfordrende byggeoplevelse for alle fra 10 år og indeholder 5 LEGO Star Wars samlerfigurer, bl.a. LEGO minifigurer af Mandalorianeren og Barnet, der er nye i august 2020. Det er fantastisk til rollelege og nemt at kombinere med andre LEGO Star Wars sæt for at opleve endnu mere action.

Fantastiske gaveidéer
Siden 1999 har LEGO Koncernen genskabt ikoniske rumskibe, fartøjer, steder og figurer fra det legendariske Star Wars univers. LEGO Star Wars byggelegetøj er enormt populært og rummer fantastiske gaveidéer til alle aldre.

 • Børn kan finde på rollelege som den heroiske kriger Mandalorianeren og udspille actionfyldte scener fra Star Wars: Mandalorianeren med denne detaljerede LEGO klodsmodel af rumskibet The Mandalorian - Dusørjægerens skib (75292).
 • Dette sjove byggelegetøj indeholder 4 LEGO minifigurer: Mandalorianeren, Greef Karga, spejdersoldaten og Barnet samt en LEGO figur af IG-11, alle med seje våben til at udspille spændende rollelegskampe.
 • The Mandalorian - Dusørjægerens skib har et dobbelt LEGO minifigurcockpit, 2 fjederbetjente skydere, lastrum med sider, der kan åbnes og blive til adgangsramper, samt karbonitindstøbte bytte-elementer indeni, soveområde og aftagelig redningskapsel til kreativ leg.
 • Dette byg selv-legesæt med 1.023 elementer giver en udfordrende byggeoplevelse og er nemt at kombinere med andre LEGO Star Wars sæt. Det er en super jule- eller fødselsdagsgave til drenge og piger fra 10 år.
 • Det tungt pansrede The Mandalorian - Dusørjægerens skib er over 14 cm højt, 38 cm langt og 28 cm bredt. Det vil være en iøjnefaldende udstillingsgenstand fra Star Wars: Mandalorianeren, når det ikke bliver brugt til at transportere livsvigtig last!
 • Dette LEGO Star Wars samlerbyggelegetøj er lavet udelukkende af LEGO byggeklodser og drives af børns fantasi – uden brug af batterier – så de sjove, kreative eventyr aldrig løber tør for energi!
 • Er dit barn nybegynder inden for LEGO sæt? Bare rolig. Dette bygbare legesæt omfatter en trinvis, illustreret vejledning, så barnet kan samle Mandalorianerens pansrede byggelegetøj med en Jedi-ridders selvtillid!
 • LEGO Star Wars byggelegetøj er det bedste til børn (og voksne fans), der kan genskabe scener fra Star Wars sagaen, finde på deres egne originale historier eller bare fremvise de fantastiske byggemodeller.
 • Du behøver ikke at bruge Kraften til at sætte LEGO klodser sammen eller skille dem ad! De overholder branchens højeste standarder for at sikre, at de er nemme at sætte perfekt sammen hver gang og altid robuste at bygge med.
 • LEGO klodser og elementer bliver kastet, klemt, vredet, opvarmet og grundigt analyseret, så du kan være sikker på, at dette byggesæt fra Star Wars: Mandalorianeren opfylder de højeste sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO The Mandalorian – Dusørjægerens skib
SKU
75292
EAN
5702016683325
UPC
673419324038
Dele
1023
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
1 299 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.