LEGO Tusindårsfalken Microfighter 75295

Tusindrsfalken i sjov byggeudgave til mindre brn

lego 75295 tusindarsfalken microfighter
 • 101 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75295 SKU

Giv et barn en uventet gave med denne LEGO Star Wars Tusindårsfalken Microfighter (75295). Dette fantastiske klodsbyggede legetøj er baseret på det ikoniske fartøjs design i den klassiske Star Wars trilogi og har to knopskydere og et LEGO minifigursæde. Sættet indeholder også en LEGO minifigur af Han Solo med sin blasterpistol, så børn kan spille …

Læs mere...

Priser LEGO Tusindårsfalken Microfighter 75295

Lego.com LEGO.com 70 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 72 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Tusindårsfalken Microfighter 75295

Giv et barn en uventet gave med denne LEGO Star Wars Tusindårsfalken Microfighter (75295). Dette fantastiske klodsbyggede legetøj er baseret på det ikoniske fartøjs design i den klassiske Star Wars trilogi og har to knopskydere og et LEGO minifigursæde. Sættet indeholder også en LEGO minifigur af Han Solo med sin blasterpistol, så børn kan spille rollen som oprørshelt i deres egne legeventyr.

Let at bygge
Der medfølger trinvis vejledning, så selv LEGO nybegyndere kan bygge selvstændigt. Denne byg selv-model er også perfekt at kombinere med sættet AT-AT mod tauntaun Microfighters (75298) for at få ekstra kampaction.

LEGO Star Wars universet
Siden 1999 har LEGO Koncernen genskabt ikoniske rumskibe, fartøjer, steder og figurer fra Star Wars universet. LEGO Star Wars er blevet det mest succesfulde tema med en bred vifte af byggelegetøj, der vil være de bedste gaver til børn og fans i alle aldre.

 • Små børn kan udspille rollelege som oprørshelt fra Star Wars i deres egne historier med denne hurtigbyggede LEGO Microfighters version af Tusindårsfalken fra den klassiske Star Wars trilogi.
 • Tusindårsfalken Microfighter (75295) har et sæde til LEGO minifiguren af Han Solo og 2 knopskydere til sjov, kreativ leg. Han Solo har også en blasterpistol.
 • Dette bygbare legesæt er perfekt at kombinere med sættet AT-AT mod tauntaun Microfighters (75298) for at give endnu flere legemuligheder.
 • Dette robuste byggelegetøj med 101 elementer er nemt at bygge – og ombygge efter kampene – og det vil være den bedste gave til fødselsdag, andre anledninger eller som en sjov overraskelsesgave til kreative børn fra 6 år.
 • Microfighteren er over 4 cm høj, 8 cm lang og 7 cm bred – en god, kompakt størrelse, der kan lægge i et barns taske til leg på farten.
 • Overvejer du at købe dette sæt til en Star Wars fan, der ikke er vant til LEGO byggeri? Ikke noget problem. Det indeholder illustreret, trinvis vejledning, så enhver kan bygge med selvtillid.
 • LEGO Star Wars byggesæt er fantastisk til børn (og voksne fans), der kan genskabe scener fra Star Wars sagaen, finde på deres egne eventyr og/eller fremvise byg selv-samlerlegetøjet.
 • Siden 1958 har LEGO komponenter levet op til de højeste branchestandarder for at sikre, at de altid er nemme at sætte sammen – det er ikke nødvendigt at bruge Kraften.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Tusindårsfalken Microfighter
SKU
75295
EAN
5702016912654
Dele
101
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
70 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.