LEGO AT-AT mod tauntaun Microfighters 75298

2 seje LEGO Star Wars Microfighters til sjove kampe

lego 75298 at at mod tauntaun microfighters
 • 205 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75298 SKU

Inspirer små børn til at genskabe slaget om Hoth fra Star Wars: Imperiet slår igen og udspille deres egne historier med byggesættet AT-AT mod tauntaun Microfighters (75298), som indeholder nemme og hurtige modeller af en bevægelig AT-AT-ganger og en tauntaun, som de 2 LEGO minifigurer kan sidde på. Sjov rolleleg. LEGO minifigurerne af Luke Skywalker og …

Læs mere...

Priser LEGO AT-AT mod tauntaun Microfighters 75298

Lego.com LEGO.com 126 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 132 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO AT-AT mod tauntaun Microfighters 75298

Inspirer små børn til at genskabe slaget om Hoth fra Star Wars: Imperiet slår igen og udspille deres egne historier med byggesættet AT-AT mod tauntaun Microfighters (75298), som indeholder nemme og hurtige modeller af en bevægelig AT-AT-ganger og en tauntaun, som de 2 LEGO minifigurer kan sidde på.

Sjov rolleleg
LEGO minifigurerne af Luke Skywalker og AT-AT-føreren har hver en knopskyder og en elektrokikkert, og Luke har også et lyssværd til kampleg. Dette sjove, kreative sæt omfatter klarvejledning, så selv LEGO nybegyndere kan bygge med en Jedi-ridders selvtillid, og det er perfekt at kombinere med sættet Tusindårsfalken Microfighter (75295).

Velkommen til LEGO Star Wars universet
I mere end to årtier har LEGO Koncernen skabt fantastiske, klodsbyggede versioner af ikoniske Star Wars rumskibe, fartøjer, steder og figurer. Byggelegetøjet er fantastisk til fødselsdag, andre anledninger eller som overraskelsesgave til små børn som introduktion til en actionfyldt galakse af sjov.

 • Børn kan genskabe slaget om Hoth fra Star Wars: Imperiet slår igen og udspille deres egne historier med disse LEGO klodsbyggede AT-AT-ganger og tauntaun Microfighters, der er hurtige at samle.
 • Sættet AT-AT mod tauntaun Microfighters (75298) indeholder 2 LEGO minifigurer: Luke Skywalker med et lyssværd og en AT-AT-fører, begge med en knopskyder og et elektrokikkert-element.
 • Både tauntaunen og den justerbare AT-AT har plads til en LEGO minifigur, og sættet er glimrende at kombinere medsættet Tusindårsfalken Microfighter (75295) for at få ekstra kampaction.
 • Dette fantastiske byg selv-legetøj med 205 elementer vil være den bedste fødselsdagsgave, gave til andre anledninger eller som uventet belønning til børn fra 6 år som introduktion til det sjove, kreative LEGO Star Wars univers.
 • Tauntaunen er over 7 cm høj, 9 cm lang og 5 cm bred. Sammen med den seje AT-AT og LEGO minifigurerne passer sættet fint i et barns rygsæk til leg på farten.
 • Overvejer du at købe dette bygbare legesæt til en ung Star Wars fan, der ikke er vant til at bygge med LEGO klodser? Ikke noget problem. Det indeholder nem vejledning, så enhver kan bygge på egen hånd.
 • LEGO Star Wars byggesæt er glimrende til børn (og voksne fans), der kan genskabe scener fra Star Wars sagaen, finde på deres egne unikke historier eller bare bygge og udstille samlermodellerne.
 • Ingen grund til at bruge Kraften til at sætte LEGO klodser sammen! Lige siden 1958 har de levet op til de højeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og robuste at bygge med.
 • LEGO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og gennemanalyseret for at sikre, at de lever op til nogle af de højeste sikkerhedsstandarder på planeten Jorden – og i fjerne, fjerne galakser!

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO AT-AT mod tauntaun Microfighters
SKU
75298
EAN
5702016913972
Dele
205
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.