LEGO Ballade på Tatooine 75299

Kampst inspireret af Star Wars: The Mandalorian sson 2

lego 75299 ballade pa tatooine
 • 276 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75299 SKU

Børn vil elske at tage på ørkenmissioner sammen med Mandalorianeren og en ørkenrøver i LEGO Star Wars sættet Ballade på Tatooine (75299). Sættet indeholder Mandalorianerens speedercykel med et LEGO minifigursæde og sadeltaske, som Barnet kan sidde i, samt en bygbar ørkenrøverhytte og ørkenrøverens missilskydende ballista, der er ny i januar 2021. Actionfyldt rolleleg. Dette fantastiske byggelegetøj …

Læs mere...

Priser LEGO Ballade på Tatooine 75299

Lego.com LEGO.com 189 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 239 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Ballade på Tatooine 75299

Børn vil elske at tage på ørkenmissioner sammen med Mandalorianeren og en ørkenrøver i LEGO Star Wars sættet Ballade på Tatooine (75299). Sættet indeholder Mandalorianerens speedercykel med et LEGO minifigursæde og sadeltaske, som Barnet kan sidde i, samt en bygbar ørkenrøverhytte og ørkenrøverens missilskydende ballista, der er ny i januar 2021.

Actionfyldt rolleleg
Dette fantastiske byggelegetøj til børn omfatter LEGO minifigurer af Mandalorianeren og en ørkenrøver, en LEGO figur af Barnet (kærligt kaldet Baby Yoda) samt seje våben, der kan inspirere til timevis af sjov rolleleg. Sættet er en super gaveidé til unge fans af Star Wars: The Mandalorian og har nem vejledning, så selv LEGO nybegyndere kan nyde byggeoplevelsen.

En galakse af sjov
Siden 1999 har LEGO Koncernen genskabt ikoniske rumskibe, fartøjer, steder og figurer fra Star Wars universet. LEGO Star Wars er blevet det mest succesfulde tema med et enormt udvalg af sæt, der kan begejstre fans i alle aldre.

 • Børn kan genskabe scener fra sæson 2 af Star Wars: The Mandalorian og udspille deres egne speedercykelkørende, missilskydende kamphistorier med byggelegetøjet Ballade på Tatooine (75299).
 • Indeholder LEGO minifigurer af Mandalorianeren og ørkenrøver, hver med våben til rollelegskampe, samt en LEGO figur af Barnet (den populære figur, der kærligt kaldes Baby Yoda).
 • Speederen har et LEGO minifigursæde og sadeltaske, som Barnet kan sidde i. Sættet omfatter også en bygbar hytte, hvor ørkenrøveren kan gemme sig, og fjederbetjent, missilskydende ballista til ørkenrøveren.
 • Dette fantastiske byg selv-legetøj er fremragende til byggeri og leg på egen hånd eller sammen med venner, og det vil være den bedste gave til fødselsdag, jul eller en anden anledning til kreative børn fra 7 år.
 • Speederen er over 3 cm høj, 13 cm lang og 3 cm bred, og dette komplette sæt er glimrende at kombinere med andre bygbare LEGO Star Wars legesæt for at få endnu mere kreativ leg.
 • Overvejer du at købe dette sæt med 277 elementer til nogen, der ikke er vant til LEGO byggeri? Ikke noget problem. Det indeholder nem, illustreret vejledning, så enhver kan bygge med selvtillid.
 • Der findes LEGO Star Wars sæt, som vil begejstre fans i alle aldre, uanset om de vil genskabe berømte scener, udspille deres egne historier eller bare bygge og fremvise de autentiske byg selv-modeller.
 • LEGO komponenter lever op til de højeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og er nemme at sætte sikkert sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser og elementer testes til det yderste for at sikre, at de lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Ballade på Tatooine
SKU
75299
EAN
5702016913989
Dele
276
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
189 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.