LEGO Kejserlig TIE-jager 75300

Klassisk, bygbar, kampklar kejserlig TIE-jager

lego 75300 kejserlig tie jager
 • 432 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75300 SKU

Børn kan spille rollen som skurkene fra den klassiske Star Wars trilogi med denne seje LEGO klodsversion af en Kejserlig TIE-jager (75300). Den indfanger det autentiske, slanke design, der kendetegner en ikonisk stjernejager fra den kejserlige flåde, og har et LEGO minifigurcockpit, der kan åbnes, samt 2 fjederbetjente skydere. Eventyrfyldt rolleleg. Der er også 2 LEGO …

Læs mere...

Priser LEGO Kejserlig TIE-jager 75300

LEGO.com LEGO.com 399 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Kejserlig TIE-jager 75300

Børn kan spille rollen som skurkene fra den klassiske Star Wars trilogi med denne seje LEGO klodsversion af en Kejserlig TIE-jager (75300). Den indfanger det autentiske, slanke design, der kendetegner en ikonisk stjernejager fra den kejserlige flåde, og har et LEGO minifigurcockpit, der kan åbnes, samt 2 fjederbetjente skydere.

Eventyrfyldt rolleleg
Der er også 2 LEGO minifigurer: en TIE-jagerpilot med en blasterpistol og en stormsoldat med en blaster samt en NI-L8-protokoldroide, der kan inspirere til sjov, kreativ rolleleg og historiefortælling.

Star Wars action i LEGO stil
LEGO Koncernen har siden 1999 skabt klodsbyggede versioner af ikoniske Star Wars stjernejagere, fartøjer, steder og figurer. Det er blevet et enormt succesfuldt tema med et fantastisk udvalg af legetøjsbyggesæt og de bedste gaveidéer til børn og fans i alle aldre.

 • Fans kan bygge deres egen missilskydende LEGO klodsversion af den ikoniske Kejserlig TIE-jager (75300) og genopleve scener fra den klassiske Star Wars trilogi med dette legesæt, der kan bygges.
 • Indeholder 2 LEGO Star Wars minifigurer: en TIE-jagerpilot med en blasterpistol og en stormsoldat med en blaster samt en LEGO figur af en NI-L8-protokoldroide til eventyrfyldt rolleleg.
 • TIE-jageren har et LEGO minifigurcockpit, der kan åbnes, og 2 fjederbetjente skydere til actionfyldt leg.
 • Dette sæt er fremragende til byggeri på egen hånd eller sjov sammen med venner, og det vil være den bedste gave til fødselsdag eller en anden anledning eller som overraskelsesgave til kreative børn og alle Star Wars fans fra 8 år.
 • Modellen er over 17 cm høj, 14 cm lang og 15 cm bred og ser imponerende ud, når den stilles frem på et barns værelse mellem legekampe.
 • Er du på udkig efter et inspirerende byggelegetøj til et barn, der ikke er vant til LEGO sæt? Dette Star Wars sæt på 432 elementer indeholder klar vejledning, så børn kan bygge på egen hånd med en Jedi-ridders selvtillid.
 • LEGO Star Wars sæt er fantastiske til børn (og voksne fans), der kan genskabe scener fra sagaen, udspille deres egne kreative historier eller bare bygge og fremvise byg selv-samlermodellerne.
 • Siden 1958 har LEGO komponenter levet op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de altid er kompatible og nemme at sætte sammen – det er ikke nødvendigt at bruge Kraften.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og grundigt analyseret for at sikre, at de lever op til de mest krævende sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Kejserlig TIE-jager
SKU
75300
EAN
5702016913606
UPC
673419340137
Dele
432
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
399 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.