LEGO Luke Skywalkers X-wing-jager 75301

Luke Skywalkers klassiske X-wing-jager til actionfyldt leg

lego 75301 luke skywalkers x wing jager
 • 474 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75301 SKU

Børn kan blive heltene i deres egne episke historier med denne seje LEGO klodsversion af Luke Skywalkers X-wing-jager (75301) fra den klassiske Star Wars trilogi. Den er spækket med autentiske detaljer, der vil begejstre fans, bl.a. et LEGO minifigurcockpit, der kan åbnes og har plads bagved til R2-D2, vinger, der kan sættes i angrebsposition med …

Læs mere...

Priser LEGO Luke Skywalkers X-wing-jager 75301

Proshop.dk Proshop.dk -35% 291 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -31% 311 kr Se
Legen.dk Legen.dk -11% 399 kr Se
LEGO.com LEGO.com 449 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Luke Skywalkers X-wing-jager 75301

Børn kan blive heltene i deres egne episke historier med denne seje LEGO klodsversion af Luke Skywalkers X-wing-jager (75301) fra den klassiske Star Wars trilogi. Den er spækket med autentiske detaljer, der vil begejstre fans, bl.a. et LEGO minifigurcockpit, der kan åbnes og har plads bagved til R2-D2, vinger, der kan sættes i angrebsposition med et tryk på en knap, optrækkeligt landingsstel og 2 fjederbetjente skydere.

Leg og fremvis
Dette fantastiske byggelegetøj til børn indeholder LEGO minifigurer af Luke Skywalker, prinsesse Leia og general Dodonna, alle med våben, bl.a. Lukes lyssværd, samt en LEGO droidefigur af R2-D2.

Det bedste byggelegetøj til børn
LEGO Koncernen har siden 1999 genskabt ikoniske rumskibe, fartøjer, steder og figurer fra Star Wars universet. LEGO Star Wars er det mest succesfulde tema med sjove gaveidéer til kreative børn og voksne.

 • Genskab scener fra den klassiske Star Wars trilogi med dette fantastiske byggelegetøj til børn, der er en klodsbygget version af Luke Skywalkers ikoniske X-wing-jager (75300).
 • Indeholder LEGO minifigurer af Luke Skywalker, prinsesse Leia og general Dodonna, hver med våben, bl.a. Lukes lyssværd, samt en LEGO droidefigur af R2-D2 til eventyrfyldt rolleleg.
 • X-wing-jageren har et LEGO minifigurcockpit, der kan åbnes, plads til R2-D2, vinger, som kan skiftes til angrebstilstand ved et tryk på en knap, optrækkeligt landingsstel og 2 fjederbetjente skydere.
 • Dette byggelegetøj er sjovt at bygge på egen hånd eller som gruppeaktivitet, og det vil være en super gave til fødselsdag eller en anden anledning eller som overraskelsesgave til kreative børn og alle Star Wars fans fra 9 år.
 • Denne byg selv-stjernejagermodel er over 8 cm høj, 31 cm lang og 28 cm bred og ser fantastisk ud, når den stilles frem på et barns værelse mellem kamp og leg.
 • Er du på udkig efter noget til en Star Wars fan, der er en LEGO nybegynder? Ikke noget problem. Dette sæt indeholder trinvis, illustreret vejledning, så enhver kan bygge med en Jedi-ridders selvtillid.
 • LEGO Star Wars sæt er uovertrufne til børn (og voksne fans), der kan genskabe scener fra sagaen, finde på deres egne originale historier eller bare stolt fremvise byg selv-modellerne.
 • Siden 1958 har LEGO komponenter levet op til de strengeste branchestandarder, hvilket betyder, at de altid er kompatible og nemme at sætte sammen – det er ikke nødvendigt at bruge Kraften!
 • LEGO komponenter testes på stort set alle tænkelige måder for at sikre, at de lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Luke Skywalkers X-wing-jager
SKU
75301
EAN
5702016913965
UPC
673419340724
Dele
474
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
449 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.