LEGO Kejserlig færge 75302

Klassisk kejserlig frge til actionfyldt leg

lego 75302 kejserlig faerge
 • 660 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75302 SKU

Fans kan udspille spændende scener fra den klassiske Star Wars trilogi med denne bygbare model af en Kejserlig færge (75302) fra Imperiets armada. Færgens elegante design er smukt genskabt i LEGO klodser med et minifigurcockpit og hovedrum, der kan åbnes, og har plads til 2 LEGO minifigurer, sammenklappelige vinger til flyve- og landingstilstand samt 2 …

Læs mere...

Priser LEGO Kejserlig færge 75302

Lego.com LEGO.com 524 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 529 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Kejserlig færge 75302

Fans kan udspille spændende scener fra den klassiske Star Wars trilogi med denne bygbare model af en Kejserlig færge (75302) fra Imperiets armada. Færgens elegante design er smukt genskabt i LEGO klodser med et minifigurcockpit og hovedrum, der kan åbnes, og har plads til 2 LEGO minifigurer, sammenklappelige vinger til flyve- og landingstilstand samt 2 knopskydere. Også flot at have stående fremme mellem legeeventyr.

Sjov rolleleg
Dette fantastiske byggelegetøj til børn indeholder også LEGO minifigurer af Darth Vader, kejserlig officer og Luke Skywalker med lyssværd og en blasterpistol.

Utrolige gaver
LEGO Koncernen har genskabt ikoniske rumskibe, fartøjer, steder og figurer fra Star Wars universet siden 1999. LEGO Star Wars er nu det mest succesfulde tema med sjove, kreative gaveidéer til fans i alle aldre.

 • Byg en LEGO klodsversion af en elegant Kejserlig færge (75302), og udspil scener fra den klassiske Star Wars trilogi med dette actionfyldte byggelegetøj til børn.
 • Indeholder 3 LEGO minifigurer – Darth Vader og Luke Skywalker, begge med et lyssværd, og en kejserlig officer med en blasterpistol samt håndjerns-tilbehør – til sjov og kreativ leg.
 • Den kejserlige færge har et minifigurcockpit og et hovedrum, der kan åbnes og har plads til 2 LEGO minifigurer, udfoldelige vinger til flyve- og landingstilstand samt 2 knopskydere.
 • Dette fantastiske byggelegetøj vil være den bedste gaveidé til fødselsdag, andre anledninger eller som overraskelsesgave til børn og alle Star Wars fans fra 9 år. Det er sjovt at bygge og lege med på egen hånd eller sammen med familie og venner.
 • Den kejserlige færge er over 25 cm høj, 24 cm lang og 35 cm bred. Børn kan stolt udstille deres kreation på værelset mellem legeeventyr.
 • Overvejer du at købe dette bygbare legesæt til en Star Wars fan, der ikke er vant til at bygge med LEGO klodser? Ikke noget problem. Det indeholder nem vejledning, så enhver kan bygge med en Jedi-ridders selvtillid.
 • Der findes LEGO Star Wars sæt til folk i alle aldre, uanset om de vil genskabe mindeværdige scener, skabe deres egne historier eller bare bygge og udstille de iøjnefaldende byg selv-modeller.
 • LEGO komponenter overholder de strengeste branchestandarder, hvilket betyder, at de altid er kompatible og nemme at sætte sammen til robuste modeller.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til nogle af de højeste sikkerhedsstandarder her på Jorden – og i fjerne, fjerne galakser!

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Kejserlig færge
SKU
75302
EAN
5702016914474
UPC
673419340731
Dele
660
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
524 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.