LEGO Darth Vaders hjelm 75304

Ikonisk samlerobjekt af Darth Vaders hjelm til udstilling

lego 75304 darth vaders hjelm
 • 834 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75304 SKU

Hyld den mørke Sith-fyrste med dette LEGO Star Wars samlerobjekt – Darth Vaders hjelm (75304). Fordyb dig i den komplekse byggeproces, og genoplev klassiske scener fra Star Wars sagaen, mens du genskaber hjelmens ikoniske form og uhyggelige detaljer i LEGO stil. Designet til udstilling. Darth Vaders hjelm har en kompakt størrelse og en stand med navneskilt, …

Læs mere...

Priser LEGO Darth Vaders hjelm 75304

Proshop.dk Proshop.dk -46% 377 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -30% 487 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk -29% 499 kr Se
Legen.dk Legen.dk -21% 549 kr Se
LEGO.com LEGO.com 699 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Darth Vaders hjelm 75304

Hyld den mørke Sith-fyrste med dette LEGO Star Wars samlerobjekt – Darth Vaders hjelm (75304). Fordyb dig i den komplekse byggeproces, og genoplev klassiske scener fra Star Wars sagaen, mens du genskaber hjelmens ikoniske form og uhyggelige detaljer i LEGO stil.

Designet til udstilling
Darth Vaders hjelm har en kompakt størrelse og en stand med navneskilt, som fuldender en iøjnefaldende udstillingsgenstand, der vil pryde dit hjem eller kontor. Se også den anden LEGO Star Wars bygge- og udstillingshjelm, der er ny i maj 2021: Spejdersoldathjelm (75305).

Særlig gaveidé
Dette sæt af højeste kvalitet er en del af en samling af LEGO Star Wars byggesæt til voksne og er en fantastisk gave som samlerobjekt til dig selv, enhver Star Wars fan, erfarne LEGO byggere eller alle, der nyder en sjov og kreativ udfordring.

 • Tag en pause fra hverdagens stress og jag, og nyd noget kvalitetstid med at genskabe hver eneste frygtindgydende detalje i Darth Vaders hjelm med dette samlerobjekt af et LEGO Star Wars byggesæt (75304).
 • Det ikoniske design af Darth Vaders hjelm er gengivet i LEGO klodser for at vække minder om klassiske scener fra Star Wars sagaen, og standen med navneskilt fuldender en imponerende udstillingsgenstand.
 • Dette sæt indgår i en samlerserie af LEGO Star Wars bygge- og udstillingsmodeller af hjelme – hold også udkig efter den flotte Spejdersoldathjelm (75305), der er ny i maj 2021.
 • Dette sæt med 834 elementer rummer en kompleks og berigende byggeudfordring og vil være en suveræn gave til fødselsdag, andre anledninger eller som overraskelsesgave til enhver Star Wars fan, erfaren LEGO bygger eller hobbyentusiast.
 • Denne model af Darth Vaders hjelm, der kan bygges, er over 20 cm høj, 15 cm bred og 14 cm dyb. Den fylder ikke meget, men vil gøre et stort indtryk.
 • Er dette sæt en gave til en kæmpe Star Wars fan, der ikke er vant til at bygge med LEGO klodser? Ikke noget problem – det indeholder nem vejledning, så enhver kan gå i gang med denne komplekse byggeoplevelse med en Jedi-ridders selvtillid.
 • Dette LEGO Star Wars sæt til voksne er en del af en samling sjove byggesæt af højeste kvalitet, designet til dig som kvalitetsbevidst hobbyentusiast, der nyder kreative og praktiske projekter.
 • Siden 1958 har LEGO komponenter levet op til strenge branchestandarder for at sikre, at de altid er af ensartet kvalitet, nemme at sætte sammen og bliver til robuste modeller.
 • LEGO klodser og elementer testes til det yderste for at sikre, at de lever op til nogle af de strengeste sikkerhedsstandarder på planeten Jorden – og i fjerne, fjerne galakser!

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Darth Vaders hjelm
SKU
75304
EAN
5702016914498
UPC
673419340854
Dele
834
Tema
LEGO Star Wars
Alder
18+ år
LEGO pris
699 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.