LEGO Spejdersoldathjelm 75305

Sejt samlerobjekt af en Spejdersoldathjelm til udstilling

lego 75305 spejdersoldathjelm
 • 471 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75305 SKU

Test dine byggefærdigheder, og genskab minder om episke Star Wars scener, mens du bygger den flotte Spejdersoldathjelm (75305). Dette komplekse LEGO Star Wars byggesæt er en sjov og kreativ måde at slappe af på, og hver eneste kontur og detalje på hjelmen er smukt gengivet med LEGO klodser. Byg og udstil. Dette Star Wars samlerobjekt har …

Læs mere...

Priser LEGO Spejdersoldathjelm 75305

Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -16% 375 kr Se
Lego.com LEGO.com 449 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 505 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk 526 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Spejdersoldathjelm 75305

Test dine byggefærdigheder, og genskab minder om episke Star Wars scener, mens du bygger den flotte Spejdersoldathjelm (75305). Dette komplekse LEGO Star Wars byggesæt er en sjov og kreativ måde at slappe af på, og hver eneste kontur og detalje på hjelmen er smukt gengivet med LEGO klodser.

Byg og udstil
Dette Star Wars samlerobjekt har en stand med navneskilt, som fuldender en iøjnefaldende udstillingsgenstand til hjemmet eller kontoret. Se også den anden LEGO Star Wars bygge- og udstillingshjelm, der er ny i maj 2021: Darth Vaders hjelm (75304).

En galakse af gaver
Dette sæt af højeste kvalitet er en del af en spændende samling af LEGO Star Wars byggesæt til voksne og vil være en fantastisk gave til dig selv, en Star Wars fan, en erfaren LEGO bygger eller enhver voksen, der nyder en praktisk DIY-udfordring.

 • Tag lidt tid ud af kalenderen, og giv dine byggefærdigheder en udfordring ved at skabe en vidunderligt detaljeret LEGO klodsfortolkning af en Star Wars Spejdersoldathjelm (75305).
 • Spejdersoldathjelmens markante udseende er gengivet i LEGO stil og vækker minder om scener fra Star Wars sagaen, mens standen med navneskilt fuldender en cool udstillingsgenstand.
 • Dette sæt af højeste kvalitet indgår i en samlerserie af LEGO Star Wars bygge- og udstillingsmodeller af hjelme – se også Darth Vaders hjelm (75304), der er ny i maj 2021.
 • Dette sæt med 471 elementer rummer en udfordrende byggeudfordring og vil være en super gave til fødselsdag, andre anledninger eller som overraskelsesgave til enhver Star Wars fan, erfaren LEGO bygger eller hobbyentusiast.
 • Denne model, der kan bygges, er over 18 cm høj, 11 cm bred og 12 cm dyb. Den fylder ikke meget, men vil blive bemærket af alle forbipasserende.
 • Er dette imponerende sæt en gave til en Star Wars samler, der ikke er vant til LEGO byggeri? Ikke noget problem – det indeholder trinvis vejledning, så enhver selvsikkert kan give sig i kast med den komplekse model.
 • LEGO Star Wars samlersæt er designet til voksne som dig, der elsker Star Wars og nyder et praktisk, sjovt og kreativt projekt i fritiden.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible, så de er nemme og sikre at sætte sammen hver gang.
 • LEGO komponenter testes på stort set alle tænkelige måder for at sikre, at de opfylder strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Spejdersoldathjelm
SKU
75305
EAN
5702016914504
UPC
673419340861
Dele
471
Tema
LEGO Star Wars
Alder
18+ år
LEGO pris
449 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.