LEGO Kejserlig spionsonde 75306

Detaljeret, klodsbygget model af en Kejserlig spionsonde til udstilling

lego 75306 kejserlig spionsonde
 • 683 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75306 SKU

Genoplev episk action fra Star Wars: Imperiet slår igen på isplaneten Hoth, når du bygger denne kejserlige spionsonde (75306). Droiden har bevægelige ben og en gennemsigtig, klodsbygget stang, så den kan "svæve" over en snedækket scene, der kan bygges. Iøjnefaldende udstillingsgenstand. En informationsplade fuldender et meget populært samlerobjekt, der vil se imponerende ud på et skrivebord …

Læs mere...

Priser LEGO Kejserlig spionsonde 75306

Lego.com LEGO.com 454 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 569 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Kejserlig spionsonde 75306

Genoplev episk action fra Star Wars: Imperiet slår igen på isplaneten Hoth, når du bygger denne kejserlige spionsonde (75306). Droiden har bevægelige ben og en gennemsigtig, klodsbygget stang, så den kan "svæve" over en snedækket scene, der kan bygges.

Iøjnefaldende udstillingsgenstand
En informationsplade fuldender et meget populært samlerobjekt, der vil se imponerende ud på et skrivebord eller en hylde derhjemme.

Fremragende gave
Dette komplekse byggesæt er en del af en samling af LEGO Star Wars sæt i høj kvalitet til voksne. Det giver en fordybende og sjov byggeoplevelse, mens du genskaber alle de markante detaljer i LEGO stil. Det vil være en skøn belønning til dig selv og en sjov gave til en Star Wars fan eller erfaren LEGO bygger i dit liv.

 • Tag til den frosne planet Hoth, og væk minder om klassiske scener fra Star Wars: Imperiet slår igen med denne detaljerede bygge- og udstillingsmodel af en Kejserlig spionsonde (75306).
 • LEGO droidefiguren, der kan bygges, har bevægelige ben og en gennemsigtig, klodsbygget stang, så den kan "svæve" over en snedækket scene, der kan bygges. Sættet omfatter også en informationsplade.
 • Dette sæt i højeste kvalitet indgår i en samlerserie af LEGO Star Wars bygge- og udstillingsmodeller til voksne.
 • Dette sæt med 683 elementer rummer en kompleks, berigende byggeoplevelse og vil være en fantastisk gave til fødselsdag, andre anledninger eller som overraskelsesgave til enhver Star Wars fan, feinschmecker eller erfaren LEGO bygger.
 • Denne model, der kan bygges, er over 27 cm høj, 24 cm bred og 11 cm dyb. Den kan udstilles uden at optage meget plads, men vil helt sikkert tiltrække sig opmærksomhed.
 • Overvejer du at købe dette sæt til en Star Wars samler, der ikke er vant til LEGO byggeri? Ikke noget problem – det indeholder trinvis vejledning, så enhver kan give sig i kast med byggeoplevelsen med selvtillid.
 • LEGO Star Wars samlersæt er designet til kvalitetsbevidste voksne, der elsker afstressende, kreative projekter i fritiden, som giver dem mulighed for at slappe af og have det sjovt.
 • LEGO komponenter lever op til krævende branchestandarder for at sikre, at de er nemme og sikre at sætte sammen hver gang.
 • LEGO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Kejserlig spionsonde
SKU
75306
EAN
5702016914184
UPC
673419340540
Dele
683
Tema
LEGO Star Wars
Alder
18+ år
LEGO pris
454 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.