LEGO Republikkens kampskib 75309

Den frste UCS-model nogensinde af Republikkens kampskib

lego 75309 republikkens kampskib
 • 3292 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75309 SKU

Væk minder om det episke slag på Geonosis fra Star Wars: The Clone Wars med denne bygge- og udstillingsmodel fra Ultimate Collector Series af Republikkens kampskib (75309). Dette troppetransportskib (LAAT) er autentisk og smukt gengivet med LEGO klodser, bl.a. cockpitterne, de kugleformede kanontårne, der kan svinges ud, 2 kanoner øverst, superlange vinger, sider, der kan …

Læs mere...

Priser LEGO Republikkens kampskib 75309

LEGO.com LEGO.com 3 099 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Republikkens kampskib 75309

Væk minder om det episke slag på Geonosis fra Star Wars: The Clone Wars med denne bygge- og udstillingsmodel fra Ultimate Collector Series af Republikkens kampskib (75309). Dette troppetransportskib (LAAT) er autentisk og smukt gengivet med LEGO klodser, bl.a. cockpitterne, de kugleformede kanontårne, der kan svinges ud, 2 kanoner øverst, superlange vinger, sider, der kan åbnes, bagklap og indvendige detaljer.

Mest populære valg blandt LEGO fans
Denne fantastiske model vandt en afstemning blandt LEGO fans om at blive et Ultimate Collector Series-sæt. Den omfatter en udstillingsstand med faktaplade samt LEGO minifigurer af en klonsoldatkommandør og Mace Windu. Der medfølger trinvis vejledning, så du kan fordybe dig i byggeudfordringen og nyde den sjove og kreative proces.

Imponerende gave
Dette sæt af højeste kvalitet indgår i en samling af LEGO Star Wars byggesæt til voksne. Det vil være en ganske særlig gave til dig selv, Star Wars entusiaster eller passionerede LEGO fans i dit liv.

 • Nyd noget kvalitetstid, mens du bygger den første Ultimate Collector Series-version nogensinde af Republikkens kampskib (75309), præcis som de rumskibe, der kunne ses under slaget på Geonosis i Star Wars: The Clone Wars.
 • Denne bygge- og udstillingsmodel er fyldt med autentiske detaljer, bl.a. 2 cockpitter, kugleformede kanontårne, der kan svinges ud, 2 kanoner, superlange vinger, sider, der kan åbnes, og bagklap.
 • Udstillingsstanden har en faktaplade og plads til de 2 medfølgende LEGO Star Wars minifigurer: en klonsoldatkommandør med blaster og Mace Windu med et lyssværd.
 • Star Wars Republikkens kampskib blev kåret af LEGO fans som det mest populære valg til det næste Ultimate Collector Series-sæt i en online-afstemning. Folkets stemme blev hørt!
 • Dette sæt af højeste kvalitet rummer en fordybende og berigende byggeudfordring og vil være den bedste fødselsdagsgave eller julegave eller til dig selv, til en dedikeret Star Wars fan eller til en passioneret LEGO entusiast.
 • Modellen er over 33 cm høj, 68 cm lang og 74 cm bred inkl. stand, så det er et LEGO Star Wars samlerobjekt, man fristes til at fotografere og dele med andre.
 • Byggesættet med 3.292 elementer indeholder illustreret, trinvis vejledning, så selv Star Wars fans, der ikke er vant til at bygge LEGO sæt, selvsikkert kan give sig i kast med den komplekse byggeudfordring.
 • Dette LEGO Star Wars sæt til voksne er en del af en samling af byggesæt designet til dig som kvalitetsbevidst hobbyentusiast, der nyder at slappe af med fysiske og kreative DIY-projekter i fritiden.
 • LEGO komponenter overholder strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible, passer perfekt sammen og bliver til robuste modeller.
 • LEGO klodser bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de opfylder strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Republikkens kampskib
SKU
75309
EAN
5702016914573
UPC
673419340144
Dele
3292
Tema
LEGO Star Wars
Alder
18+ år
LEGO pris
3 099 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.