LEGO Duel på Mandalore 75310

Kampst inspireret af Star Wars: The Clone Wars

lego 75310 duel pa mandalore
 • 147 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75310 SKU

Unge fans kan genopleve spændende actionscener fra Star Wars: The Clone Wars med det bærbare byggesæt Duel på Mandalore (75310). Sættet omfatter en trone af LEGO klodser med et hemmeligt rum, der indeholder en blasterpistol, samt dekorative omgivelser, bl.a. et vindueselement, der kan poppes ud – ideelt til at kaste en LEGO minifigur igennem! Børn …

Læs mere...

Priser LEGO Duel på Mandalore 75310

Lego.com LEGO.com 126 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 178 kr Se
Legekammeraten.dk Legekammeraten.dk 180 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk 238 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Duel på Mandalore 75310

Unge fans kan genopleve spændende actionscener fra Star Wars: The Clone Wars med det bærbare byggesæt Duel på Mandalore (75310). Sættet omfatter en trone af LEGO klodser med et hemmeligt rum, der indeholder en blasterpistol, samt dekorative omgivelser, bl.a. et vindueselement, der kan poppes ud – ideelt til at kaste en LEGO minifigur igennem! Børn vil også elske den mandalorianske gravhvælving, hvor Darth Maul kan fængsles.

Spændende kampe
Sættet indeholder 2 LEGO minifigurer: Ahsoka Tano med 2 lyssværd og Darth Maul med dobbelt lyssværd til actionfyldte dueller. Det vil være en perfekt gaveidé til unge fans af Star Wars: The Clone Wars og omfatter trinvis vejledning, så selv LEGO nybegyndere kan nyde byggeoplevelsen.

Fantastisk byggelegetøj til børn
LEGO Koncernen har genskabt ikoniske rumskibe, fartøjer, steder og figurer fra Star Wars universet siden 1999. LEGO Star Wars er blevet det mest populære tema med masser af sjove sæt, der begejstrer både kreative børn og voksne.

 • Børn vil elske at genskabe episke lyssværdsdueller fra Star Wars: The Clone Wars, og at udspille deres egne actionfyldte historier med byggelegetøjet Duel på Mandalore (75310).
 • Indeholder 2 LEGO minifigurer til spændende dueller: Ahsoka Tano med 2 lyssværd og Darth Maul med dobbelt lyssværd.
 • Omfatter en trone, der kan bygges og har et hemmeligt rum med en blasterpistol, dekorative omgivelser, vindueselement, der kan poppe ud, samt mandaloriansk gravhvælving med plads til en LEGO minifigur.
 • Dette byggelegetøj er fremragende til leg på egen hånd eller sammen med venner, og det vil være den bedste gave til fødselsdag, jul eller andre anledninger til kreative børn fra 7 år, der elsker Star Wars: The Clone Wars.
 • Tronen er over 8 cm høj, 8 cm bred og 7 cm dyb, så dette kompakte sæt er nemt at lægge i et barns taske, klar til leg på farten.
 • Overvejer du at købe dette sæt med 147 elementer til nogen, der ikke har prøvet at bygge med LEGO klodser før? Intet problem. Det indeholder illustreret, trinvis vejledning, så enhver kan bygge med selvtillid.
 • Der findes LEGO Star Wars sæt, som vil begejstre fans i alle aldre, uanset om de vil genskabe mindeværdige scener, udspille deres egne historier eller bare bygge og udstille de autentiske modeller.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de passer nemt og perfekt sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser testes på stort set alle tænkelige måder for at sikre, at de opfylder strenge sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Duel på Mandalore
SKU
75310
EAN
5702016914207
UPC
673419340960
Dele
147
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.