LEGO Kejserligt Marauder-fartøj 75311

Fantastisk transportfartj fra Star Wars: The Mandalorian sson 2

lego 75311 kejserligt marauder fartoj
 • 478 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75311 SKU

Børn vil elske at genskabe kampscener fra sæson 2 af Star Wars: The Mandalorian og finde på deres egne eventyr med denne model af et Kejserligt Marauder-fartøj (75311). Modellen er spækket med autentiske funktioner og detaljer, der inspirerer til leg, bl.a. 2 knopskydere forrest, et drejeligt tårn bagtil med 2 knopskydere, LEGO minifigurcockpit, lettilgængelig kabine …

Læs mere...

Priser LEGO Kejserligt Marauder-fartøj 75311

Lego.com LEGO.com 244 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Kejserligt Marauder-fartøj 75311

Børn vil elske at genskabe kampscener fra sæson 2 af Star Wars: The Mandalorian og finde på deres egne eventyr med denne model af et Kejserligt Marauder-fartøj (75311). Modellen er spækket med autentiske funktioner og detaljer, der inspirerer til leg, bl.a. 2 knopskydere forrest, et drejeligt tårn bagtil med 2 knopskydere, LEGO minifigurcockpit, lettilgængelig kabine med plads til 2 LEGO minifigurer, udkigspunkt og ammunitionsrum.

Dramatiske konflikter
Sættet indeholder 4 LEGO minifigurer – Greef Karga, 2 stormsoldater og en artilleristormsoldat, der er ny i august 2021 – med seje våben og tilbehør til actionfyldt leg. Der medfølger trinvis vejledning, så selv LEGO nybegyndere kan nyde byggeoplevelsen.

Fantastisk byggelegetøj
LEGO Koncernen har genskabt ikoniske rumskibe, fartøjer, steder og figurer fra Star Wars universet siden 1999. LEGO Star Wars er nu det mest populære tema med et bredt sortiment af gaveidéer, der begejstrer fans i alle aldre.

 • Unge fans af Star Wars: The Mandalorian kan udspille actionfyldte kampe mellem Greef Karga og stormsoldater med denne LEGO model af det kejserlige Marauder-fartøj (75311) fra sæson 2.
 • Indeholder 4 LEGO minifigurer: Greef Karga med en blasterpistol, 2 stormsoldater med blastere og en artilleristormsoldag, der er ny i august 2021, med mortervåben og rygsækselement.
 • Modellen af det kejserlige Marauder-fartøj, der kan bygges, har 4 knopskydere, heraf 2 på det drejelige tårn bagtil, 2 udfoldelige blasterkanoner (kan ikke skyde), et LEGO minifigurcockpit og en kabine til 2 LEGO minifigurer.
 • Dette LEGO Star Wars fartøj har også et udkigspunkt (med en luge, der kan åbnes) til en minifigur samt ammunitionsrum, der kan åbnes – som inspiration til kreativ leg.
 • Dette byggelegetøj er fantastisk at bygge og lege med på egen hånd eller sammen med venner, og det vil være den bedste gave til fødselsdag, jul eller som en særlig overraskelse til kreative børn fra 8 år.
 • Det kejserlige Marauder-fartøj er over 8 cm højt, 19 cm langt og 10 cm bredt og er en iøjnefaldende udstillingsmodel mellem legemissioner.
 • Overvejer du at købe dette sæt med 478 elementer til en ung Star Wars fan, der ikke er vant til LEGO byggesæt? Intet problem. Det indeholder trinvis, illustreret vejledning, så enhver kan bygge på egen hånd.
 • LEGO Star Wars sæt er geniale til børn (og voksne fans), der kan genskabe scener fra sagaen, udspille deres egne sjove, kreative historier eller bare byggeog udstille modellerne.
 • LEGO komponenter overholder strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible, passer perfekt sammen og bliver til robuste modeller.
 • LEGO klodser bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og omhyggeligt analyseret for at sikre, at de lever op til krævende internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Kejserligt Marauder-fartøj
SKU
75311
EAN
5702016914214
UPC
673419340977
Dele
478
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
244 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.