LEGO Boba Fetts rumskib 75312

Boba Fetts knopskydende rumskib til leg og udstilling

lego 75312 boba fetts rumskib
 • 593 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75312 SKU

Fans af Star Wars: The Mandalorian kan udspille dusørjægermissioner og kampe med denne fantastiske udgave af Boba Fetts rumskib (75312) i LEGO klodser. Det har et håndtag, så det er nemt at flyve med, et LEGO minifigurcockpit, der kan åbnes, drejelige vinger, 2 knopskydere og 2 drejelige dobbelte blasterkanoner (kan ikke skyde). Dette sæt i …

Læs mere...

Priser LEGO Boba Fetts rumskib 75312

Proshop.dk Proshop.dk -35% 291 kr Se
Legen.dk Legen.dk -18% 369 kr Se
LEGO.com LEGO.com 449 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 450 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Boba Fetts rumskib 75312

Fans af Star Wars: The Mandalorian kan udspille dusørjægermissioner og kampe med denne fantastiske udgave af Boba Fetts rumskib (75312) i LEGO klodser. Det har et håndtag, så det er nemt at flyve med, et LEGO minifigurcockpit, der kan åbnes, drejelige vinger, 2 knopskydere og 2 drejelige dobbelte blasterkanoner (kan ikke skyde). Dette sæt i førsteklasses kvalitet indeholder også LEGO minifigurer af Boba Fett og Mandalorianeren med våben, samt en karbonitklods, der passer ind i rumskibet.

Leg og udstil
Der medfølger et transportkøretøj til at flytte rumskibet – det kan også bruges som stand, så børn kan udstille dette fantastiske byggelegetøj i lodret flyvestilling. Sættet indeholder trinvis vejledning, så selv LEGO nybegyndere kan bygge med selvtillid.

En galakse af sjov
LEGO Koncernen har skabt klodsversioner af Star Wars stjernejagere, fartøjer, steder og figurer siden 1999. LEGO Star Wars temaet er blevet enormt populært med byggesæt som perfekte gaver til fans i alle aldre.

 • Børn kan genskabe kampscener fra sæson 2 af Star Wars: The Mandalorian og udspille deres egne dusørjægermissioner med denne cool udgave af Boba Fetts rumskib (75312) i LEGO klodser.
 • Indeholder 2 LEGO minifigurer: Boba Fett med en blaster og Mandalorianeren med sin blasterriffel og et beskarspyd, samt en karbonitklods, der giver endnu flere kreative legemuligheder.
 • Rumskibet har et håndtag, der gør det nemt at flyve med, et LEGO minifigurcockpit, der kan åbnes, drejelige vinger, 2 knopskydere, 2 drejelige blasterkanoner (kan ikke skyde) og et rum til en karbonitklods.
 • Omfatter også et transportkøretøj til at flytte stjerneskibet på jorden. Køretøjet kan også bruges som udstillingsstand, så byggere kan have deres kreation stående fremme i sin lodrette flyvestilling.
 • Dette byggesæt rummer en sjov og kreativ aktivitet på egen hånd eller sammen med venner, og det vil være den bedste fødselsdagsgave, julegave eller overraskelse til trendsættende børn fra 9 år.
 • Rumskibet er over 8 cm højt, 20 cm lang og 20 cm bredt og er en iøjnefaldende udstillingsmodel, der vil imponere din unge byggers venner.
 • Er du på udkig efter et fantastisk byggelegetøj til et barn, der ikke er vant til LEGO sæt? Dette Star Wars sæt på 593 elementer indeholder trinvis vejledning, så enhver kan bygge med en Jedi-ridders selvtillid.
 • Der findes LEGO Star Wars sæt, som vil begejstre fans i alle aldre, uanset om de vil genskabe berømte scener, udspille deres egne historier eller bareudstille de modeller, de har bygget.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og passer nemt og perfekt sammen hver gang.
 • LEGO klodser testes til det yderste for at sikre, at de lever op til krævende internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Boba Fetts rumskib
SKU
75312
EAN
5702016913859
UPC
673419340601
Dele
593
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
449 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.