LEGO AT-AT 75313

Ijnefaldende LEGO Star Wars bygge- og udstillingsmodel af en AT-AT

lego 75313 at at
 • 6785 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75313 SKU

Dette er den AT-AT (75313), som alle LEGO Star Wars fans har ventet på. Denne episke bygge- og udstillingsmodel fra Ultimate Collector Series har justerbare ben og hoved, kanoner med en realistisk rekylfunktion, drejelige kanoner, bombeluge og en krog til at sætte Luke Skywalkers line på, ligesom i slaget ved Hoth. Plads til en kejserlig hær. …

Læs mere...

Priser LEGO AT-AT 75313

Proshop.dk Proshop.dk -20% 5 274 kr Se
LEGO.com LEGO.com 6 599 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO AT-AT 75313

Dette er den AT-AT (75313), som alle LEGO Star Wars fans har ventet på. Denne episke bygge- og udstillingsmodel fra Ultimate Collector Series har justerbare ben og hoved, kanoner med en realistisk rekylfunktion, drejelige kanoner, bombeluge og en krog til at sætte Luke Skywalkers line på, ligesom i slaget ved Hoth.

Plads til en kejserlig hær
Denne AT-AT er over 62 cm høj og kan nemt åbnes, så det detaljerede interiør kan ses. I kroppen er der plads til 40 LEGO minifigurer (general Veers og Luke Skywalker er blandt 9 i dette sæt), 4 speedercykler (2 medfølger) og den medfølgende tunge E-Web-repeterblaster. Hovedet/cockpittet kan rumme 2 LEGO minifigurer og har plads til 1 mere. En informationsplade fuldender denne enestående udstillingsmodel.

Supergod gaveidé
Dette LEGO Star Wars samlersæt til voksne er en ganske særlig gave til dig selv, Star Wars fans og alle erfarne LEGO byggere. Det omfatter tydelig vejledning, så du kan nyde hvert trin af den fordybende og udfordrende byggeoplevelse.

 • Byg og udstil den første LEGO Star Wars Ultimate Collector Series-version nogensinde af en AT-AT (75313) fra slaget om Hoth som set i Star Wars: Imperiet slår igen.
 • Indeholder 9 LEGO Star Wars minifigurer – general Veers, Luke Skywalker, snesoldatkommandør, 4 snesoldater og 2 AT-AT-førere – samt en informationsplade, der fuldender en imponerende udstillingsgenstand.
 • Denne episke model har bevægelige ben og hoved, luger, der kan åbnes, kanoner med en realistisk rekylfunktion, drejelige kanoner, bombeluge og en krog til at sætte Luke Skywalkers line på.
 • Den store AT-AT har paneler, der kan løftes af for at give adgang til dens indre. I kroppen er der plads til op til 40 LEGO minifigurer, 4 speedercykler (2 medfølger) og den medfølgende tunge E-Web-repeterblaster.
 • Dette sæt med 6.785 elementer rummer en kompleks, berigende byggeoplevelse og vil være den bedste fødselsdagsgave eller julegave til dig selv, Star Wars feinschmeckere i dit liv og erfarne LEGO byggere.
 • Denne klodsbyggede LEGO Star Wars UCS-model er over 62 cm høj, 69 cm lang og 24 cm bred og vil se fantastisk ud, hvor som helst den stilles op.
 • Er du en Star Wars fan, der ikke er vant til at bygge LEGO sæt? Bare rolig. Der medfølger tydelig, trinvis vejledning, så du kan tage dig god tid og nyde denne komplekse byggeudfordring trin for trin.
 • LEGO Star Wars samlersæt til voksne er designet til kvalitetsbevidste hobbyentusiaster, der elsker sjove DIY-projekter, hvor de kan slappe af på en afstressende og kreativ måde.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible, passer perfekt sammen og bliver til robuste modeller.
 • LEGO klodser testes på stort set alle tænkelige måder for at sikre, at de opfylder strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO AT-AT
SKU
75313
EAN
5702016913866
UPC
673419340618
Dele
6785
Tema
LEGO Star Wars
Alder
18+ år
LEGO pris
6 600 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.