LEGO The Bad Batch angrebsskib 75314

Byg et angrebsskib til klonmissioner med Bad Batch

LEGO 75314 The Bad Batch angrebsskib - 20210506
 • 969 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75314 SKU

Både gamle og nye Star Wars-fans kan have det sjovt med denne seneste LEGO Star Wars tilføjelse. LEGO Bad Batch Shuttle fra Star Wars: The Bad Batch er en imponerende angrebsfærge lavet af 969 klodser. Designet er meget detaljeret, så du virkelig kan leve dig ind i Bad Batch-klonernes verden. Køretøjet omfatter justerbare vinger, fjederbelastede våben …

Læs mere...

Priser LEGO The Bad Batch angrebsskib 75314

Lego.com LEGO.com 629 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO The Bad Batch angrebsskib 75314

Både gamle og nye Star Wars-fans kan have det sjovt med denne seneste LEGO Star Wars tilføjelse. LEGO Bad Batch Shuttle fra Star Wars: The Bad Batch er en imponerende angrebsfærge lavet af 969 klodser. Designet er meget detaljeret, så du virkelig kan leve dig ind i Bad Batch-klonernes verden.

Køretøjet omfatter justerbare vinger, fjederbelastede våben og flere fartmaskiner. LEGO 75314 indeholder desuden fem minifigurer af Bad Batch-kloner samt en figur af Gonk Droid. Dette sæt er en fantastisk tilføjelse til enhver Star Wars-samling eller en god første start på en ny samling.

Til børn og voksne

LEGO Bad Batch Shuttle er designet til at være det perfekte sæt til alle helt ned til 9 år. Sættet leveres med klare byggevejledninger, så det er nemt for selv personer uden LEGO erfaring at samle angrebsfærgen. Det gør LEGO 75314 til en ideel gave til enhver Star Wars- eller LEGO-fan.

Du kan genopføre historierne fra Star Wars: The Bad Batch i detaljer eller finde på dine egne historier med disse spændende figurer og ekstraordinære rumfærger. Og når du ikke leger med den i et stykke tid, ser pendlen på ca. 20 cm høj, 25 cm lang og 13 cm bred godt ud i dit værelse.

En udvidelse af LEGO Star Wars-universet

LEGO har skabt byggesæt inspireret af Star Wars universet siden 1999. Du kan f.eks. allerede bygge den kejserlige rumfærge, en Darth Vader-hjelm, Millennium Falcon og Yoda af LEGO klodser. Og dette er blot et lille udvalg af LEGO Star Wars serien.

Da sættet allerede kan bygges fra 9 år, vil det helt sikkert blive et hit blandt Star Wars- og LEGO-fans i alle aldre. Som forælder er det også sjovt at bygge sættet sammen med dit barn. Og bagefter kan du bruge timevis på at nyde de mange muligheder, som dette LEGO sæt giver dig.

 • Børn kan lege, at de er Bad Batch-kloner, genopleve scener fra Star Wars: The Bad Batch og finde på deres egne unikke historier med dette detaljerede angrebsskib i LEGO klodser.
 • Indeholder 5 LEGO minifigurer, der er nye i august 2021, af Bad Batch-klonerne Tech, Echo, Hunter, Wrecker og Crosshair med forskellige våben og Techs rygsæk, der kan bygges, samt en LEGO figur af en gonk-droide.
 • Rumskibet, der kan bygges, har justerbare vinger til landings-/flyvetilstand, 2 fjederbetjente skydere og en rygfinne, der løftes op for at give adgang til det dobbelte LEGO minifigurcockpit og den detaljerede kabine.
 • Kabinen har plads til 2 minifigurer samt våben. Sættet indeholder også en speeder med 2 knopskydere og en speeder med en holder til en blaster – alt sammen giver flere legemuligheder.
 • Dette byggelegetøj er perfekt til at lege med på egen hånd eller sammen med venner, og det vil være den bedste gave til fødselsdag, jul eller som en særlig belønning til kreative børn fra 9 år.
 • Bad Batch angrebsskibet er over 20 cm højt, 25 cm langt og 13 cm bredt med vingerne foldet op, og det ser flot ud, når det står fremme mellem legeeventyr.
 • Overvejer du at købe dette byggesæt med 969 elementer til en Star Wars fan, der ikke er vant til at bygge med LEGO klodser? Intet problem. Det indeholder trinvis vejledning, så enhver kan bygge med selvtillid.
 • Der findes LEGO Star Wars sæt, som vil begejstre folk i alle aldre, uanset om de vil genskabe mindeværdige scener, udspille deres egne historier eller bare bygge og udstille de imponerende modeller.
 • LEGO komponenter overholder strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible, passer perfekt sammen og bliver til robuste modeller.
 • LEGO klodser bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og grundigt analyseret for at sikre, at de opfylder strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO The Bad Batch angrebsskib
SKU
75314
EAN
5702016914436
UPC
673419340762
Dele
969
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
629 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.