LEGO The Bad Batch angrebsskib 75314

Byg et angrebsskib til klonmissioner med Bad Batch

LEGO 75314 The Bad Batch angrebsskib - 20210506
 • 969 Dele
 • Star Wars Tema
 • 75314 SKU

Børn vil elske at udspille missioner med Clone Force 99 med denne LEGO klodsversion af The Bad Batch angrebsskib (75314) fra Star Wars: The Bad Batch. Rumskibet har store vinger, der kan bevæges op og ned til landings- og flyvetilstand, 2 fjederbetjente skydere og et dobbelt LEGO minifigurcockpit, der kan åbnes, samt kabine bagtil med plads til 2 LEGO minifigurer og våben. Træk rygfinnen op for at kunne lege indeni.

Læs mere...

Priser LEGO The Bad Batch angrebsskib 75314

Legen.dk Legen.dk -22% 699 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -17% 750 kr Se
LEGO.com LEGO.com 899 kr Se
Kids-world.dk Kids-world.dk 900 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO The Bad Batch angrebsskib 75314

Børn vil elske at udspille missioner med Clone Force 99 med denne LEGO klodsversion af The Bad Batch angrebsskib (75314) fra Star Wars: The Bad Batch. Rumskibet har store vinger, der kan bevæges op og ned til landings- og flyvetilstand, 2 fjederbetjente skydere og et dobbelt LEGO minifigurcockpit, der kan åbnes, samt kabine bagtil med plads til 2 LEGO minifigurer og våben. Træk rygfinnen op for at kunne lege indeni.

Spændende action
Sættet indeholder 5 LEGO minifigurer, der er nye i august 2021 – Bad Batch-klonerne Tech, Echo, Hunter, Wrecker og Crosshair – en LEGO figur af en gonk-droide samt cool våben og 2 speedere, der kan bygges og inspirerer til fantasifuld leg. Der medfølger trinvis vejledning, som gør byggeprocessen nemmere.

Fantastisk byggelegetøj
LEGO Koncernen har genskabt ikoniske rumskibe, fartøjer, steder og figurer fra Star Wars universet siden 1999. LEGO Star Wars er nu det mest populære tema med sjove gaveidéer til kreative børn og fans i alle aldre.

 • Børn kan lege, at de er Bad Batch-kloner, genopleve scener fra Star Wars: The Bad Batch og finde på deres egne unikke historier med dette detaljerede angrebsskib i LEGO klodser.
 • Indeholder 5 LEGO minifigurer, der er nye i august 2021, af Bad Batch-klonerne Tech, Echo, Hunter, Wrecker og Crosshair med forskellige våben og Techs rygsæk, der kan bygges, samt en LEGO figur af en gonk-droide.
 • Rumskibet, der kan bygges, har justerbare vinger til landings-/flyvetilstand, 2 fjederbetjente skydere og en rygfinne, der løftes op for at give adgang til det dobbelte LEGO minifigurcockpit og den detaljerede kabine.
 • Kabinen har plads til 2 minifigurer samt våben. Sættet indeholder også en speeder med 2 knopskydere og en speeder med en holder til en blaster – alt sammen giver flere legemuligheder.
 • Dette byggelegetøj er perfekt til at lege med på egen hånd eller sammen med venner, og det vil være den bedste gave til fødselsdag, jul eller som en særlig belønning til kreative børn fra 9 år.
 • Bad Batch angrebsskibet er over 20 cm højt, 25 cm langt og 13 cm bredt med vingerne foldet op, og det ser flot ud, når det står fremme mellem legeeventyr.
 • Overvejer du at købe dette byggesæt med 969 elementer til en Star Wars fan, der ikke er vant til at bygge med LEGO klodser? Intet problem. Det indeholder trinvis vejledning, så enhver kan bygge med selvtillid.
 • Der findes LEGO Star Wars sæt, som vil begejstre folk i alle aldre, uanset om de vil genskabe mindeværdige scener, udspille deres egne historier eller bare bygge og udstille de imponerende modeller.
 • LEGO komponenter overholder strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible, passer perfekt sammen og bliver til robuste modeller.
 • LEGO klodser bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og grundigt analyseret for at sikre, at de opfylder strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO The Bad Batch angrebsskib
SKU
75314
EAN
5702016914436
Dele
969
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
899 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.