LEGO Kejserlig let krydser 75315

Den frste udgave af en Kejserlig let krydser nogensinde i LEGO klodser!

lego 75315 kejserlig let krydser
 • 1336 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75315 SKU

Fans kan lukke op for en galakse af eventyr fra sæson 2 af Star Wars: The Mandalorian med denne LEGO model af en Kejserlig let krydser (75315). Den har en bro, der også fungerer som et håndtag til at flyve med, 2 drejelige tårne med fjederbetjente skydere samt 2 mini-TIE-jagere og en affyringsrampe. En luge …

Læs mere...

Priser LEGO Kejserlig let krydser 75315

Lego.com LEGO.com 839 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Kejserlig let krydser 75315

Fans kan lukke op for en galakse af eventyr fra sæson 2 af Star Wars: The Mandalorian med denne LEGO model af en Kejserlig let krydser (75315). Den har en bro, der også fungerer som et håndtag til at flyve med, 2 drejelige tårne med fjederbetjente skydere samt 2 mini-TIE-jagere og en affyringsrampe. En luge giver nem adgang til kabinen, som indeholder et hologrambord, opbevaring til elektrokikkerten og andet tilbehør.

Kampleg
Dette sæt af høj kvalitet indeholder 5 LEGO minifigurer: Mandalorianeren, Cara Dune, Fennec Shand, Moff Gideon og en mørkesoldat samt en LEGO figur af Barnet (Grogu) med kælenavnet Baby Yoda. De seje våben omfatter Mandalorianerens Amban-faseimpulsblaster og spyd samt Moff Gideons mørkesværd til kampe mellem helte og skurke.

LEGO Star Wars sjov
Sættet er en perfekt gaveidé til trendsættende børn og alle fans og indeholder trinvis byggevejledning. Udforsk hele LEGO Star Wars sortimentet for at finde andre byggesæt til glæde for alle aldre.

 • Fans af Star Wars: The Mandalorian kan genskabe episke kampe mellem helte og skurke fra sæson 2 med den første LEGO model nogensinde af en Kejserlig let krydser (75315).
 • Indeholder 5 LEGO minifigurer: Mandalorianeren, Cara Dune, Fennec Shand, Moff Gideon og en mørkesoldat, der er ny i august 2021, samt en LEGO figur af Barnet (Grogu) med kælenavnet Baby Yoda.
 • Rumskibet har en bro, der også kan fungere som et håndtag til at flyve med, 2 drejelige tårne med fjederbetjente skydere, 2 mini-TIE-jagere og en affyringsrampe samt en luge, der giver adgang til kabinen.
 • Cool våben og tilbehørselementer omfatter Mandalorianerens Amban-faseimpulsblaster og spyd, Moff Gideons mørkesværd, 2 termiske detonatorer og elektrokikkert som inspiration til kreativ leg.
 • Dette fantastiske og kreative byggelegetøj vil være den bedste gaveidé til fødselsdag, jul eller som en sjov overraskelse til trendsættende børn og alle Star Wars fans fra 10 år.
 • Den kejserlige lette krydser er over 13 cmhøj, 58 cm lang og 22 cm bred. Den er sjov at bygge på egen hånd eller sammen med venner, og vil være en iøjnefaldende udstillingsmodel.
 • Overvejer du at købe dette byggesæt med 1.336 elementer til en Star Wars fan, der ikke er vant til at bygge med LEGO klodser? Intet problem. Det indeholder trinvis vejledning, så enhver kan bygge med selvtillid.
 • LEGO Star Wars sæt er fantastiske til kreative børn og voksne fans, der kan genskabe scener fra Star Wars sagaen, udspille deres egne sjove eventyr samt udstille og samle på dette byggelegetøj.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet og passer perfekt sammen – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser testes til det yderste for at sikre, at de overholder strenge sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Kejserlig let krydser
SKU
75315
EAN
5702016914443
UPC
673419340779
Dele
1336
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
839 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.